Cluburi de conversaţie, proiect multilingvistic, în Cluj-Napoca

Asociaţia Dare to Dream, în colaborare cu Incubator 107 Cluj, organizeaza începând cu data de 2 martie 2015, un proiect multilingvistic: Cluburi de conversaţie în Cluj-Napoca, pentru limbile engleză, germană, franceză, spaniolă, portugheză, norvegiană şi rusă. Întâlnirile pentru fiecare din aceste limbi vor avea loc bilunar, seara de la ora 19:00 în locaţii care urmează să fie anunţate pe pagina oficială de Facebook a proiectului: https://www.facebook.com/convoclubcluj.

cluburi de conversatie

„Ne-am dorit un spaţiu informal în care tinerii care doresc să exerseze anumite limbi străine să poată face acest lucru frecvent. Am recrutat voluntari care vorbesc aceste limbi la nivel avansat şi vor fi facilitatori şi într-un fel vor coordona activitatea acestor cluburi de conversaţie. Chiar dacă ei vor da anumite direcţii generale şi vor ţine cont de anumite subiecte şi teme, fiecare grup în sine va fi liber să conducă discuţii la alegere, în limba specifică acelui club. Momentan locurile sunt limitate la 10 persoane pe grup, dar în măsura în care va exista interes, vom încerca să organizăm grupe noi sau chiar să adăugăm şi alte limbi în cadrul proiectului”, a declarat Iulia Dromereschi, voluntara care este iniţiatoarea acestui proiect.

Termenul limită pentru înscrierea în aceste grupuri este 28.02.2015 şi toate informaţiile suplimentare pot fi găsite pe pagina de Facebook a proiectului.