Amalia Enache, despre “pasiune în muncă”, la The Woman

La o scurtă analiză a oamenilor de succes, vom observa că marea lor majoritate au multe lucruri în comun, dacă vorbim despre stil şi principii de viaţă. Unul dintre aceste lucruri este timpul alocat sprijinirii unor cauze sociale sau obiceiul de a dona frecvent către cauze umanitare.

Pentru că business înseamnă să întorci spre comunitate o parte din ce ai primit, The Woman promovează în cadrul fiecărei ediţii o asociaţie sau un proiect umanitar. Astfel, una dintre invitatele speciale acestei ediţii – Amalia Enache – va vorbi, pe lângă pasiunea ei în muncă, despre proiectele ei de suflet din cadrul Home and Hope for Children.

 Amalia Enache - The Woman

Amalia Enache, una dintre cele mai apreciate prezenţe feminine de pe micile ecrane, este prezentator al Ştirilor Nopţii la Pro TV de aproape 12 ani. Amalia este licenţiată în jurnalism la Facultatea de Litere, secţia Jurnalistică-Franceză şi şi-a început carieră în televiziune în Timişoara, unde a făcut parte timp de 3 ani din echipa Analog.

Pro TV este însă televiziunea în care Amalia şi-a petrecut 14 ani. De-a lungul acestor ani, Amalia a fost reporter-corespondent la secţia “Eveniment”, corespondent acreditat la Guvern, corespondent secţia “Economic”, iar din 2003 este prezentator al Ştirilor Pro Tv de la ora 22.30, o sinteză a celor mai importante ştiri interne şi internaţionale ale zilei şi senior corespondent pentru Ştirile de la ora 19.00.

Amalia este o prezenţa des întâlnită şi în cadrul diverselor evenimente precum Gala Premiilor Bussines Magazin şi Gala Ziarului Financiar pe care le-a prezentat timp de 8 ani, dar şi în cadrul a numeroase alte gale şi evenimente publice, cum ar fi: Halloween Charity Ball, Gala Aspen, Gala Premiilor Gopo, Gala de deschidere a Festivalului Filmului European, Hope Concert la Ateneul Român şi Gala HHC România.

Dincolo de activitatea de jurnalist, din 2010 Amalia s-a implicat activ în Fundaţia Hope and Homes for Children România, care se ocupă de copiii abandonaţi, al cărei reprezentant special este.

Alături de Amalia, la The Woman va fi prezenţa Sigina Luca, o reprezentantă de succes a generaţiei de tineri antreprenori. Sigina este o tânără care vrea mereu mai mult de la sine. Eventos, Luna Cleaning şi Asociaţia Bucătarilor din Transilvania sunt proiectele pe care le-a creat şi de care este foarte mândră. Ea susţine că toate proiectele şi activităţile pe care le desfăşoară se datorează curiozităţii de a învaţă lucruri noi, de a cunoaşte oameni diferiţi, de a-şi testa în permanenţă limitele, de a căuta şi accepta provocări noi de fiecare dată.

 Sigina Luca_ The Woman

Un alt speaker din cadrul acestei ediţii este Genoveva Hossu, care este decorator şi creator de interioare cu o viziune aparte, care aduce culoare, personalitate şi energie fiecărui spaţiu. După ce a absolvit Kelly Hopen Design School din Londra, Genoveva a păşit în lumea antreprenoriatului punând bazele showroom-ului Primera Interiors, prin care comercializează textile decorative. După 10 ani de activitate în acest domeniu şi nenumărate  proiecte de design interior, finalizate cu multă satisfacţie şi zâmbete din partea clienttilor, în 2014, Genoveva Hossu a lansat brand-ul INGENO. Satisfacţia cea mai mare a Genovevei vine din faptul că a reuşit să cunoască succesul transformându-şi pasiunea pentru frumos în meserie.

 Genoveva Hossu_ The Woman

Chef Patrizia Paglieri, Ioana Filipescu, specialist în investment banking, Cristina Chiriac, preşedintele Asociaţiei Naţionale a Antreprenorilor şi Ambasador al Antreprenoriatul Feminin şi Raluca Kisescu, Senior Manager Commercial Marketing Avon România şi Moldova sunt o parte dintre femeile de succes care vor vorbi în cadrul The Woman. Printre temele abordate de către acestea se numără: „Atuuri şi Dezavantaje ale Femeilor în Business”, „Anteprenoriat Feminin”, dar şi „Strategii pentru Echilibrul Vieţii de Business cu cea de Familie”

Din programul evenimentului organizatorii au anunţat o degustare din cea mai fină ciocolată belgiană preparată manual, în cadrul căreia veţi experimenta gusturi delicate, o să aflaţi cum să recunoaşteţi o ciocolată de calitate, care sunt beneficiile acesteia asupra organismului şi vor fi demontate mituri legate de ciocolată. O provocare pentru toate simţurile pentru a pătrunde în lumea minunată şi plină de pasiune a unui ciocolatier.

Conferinţa The Woman va avea loc în 6 martie în Cluj-Napoca, la Grand Hotel Italia.