Michael Thompson, prezent la prima conferință internațională de parenting din Cluj-Napoca

michael thompsonAutor al mai multor cărți de specialitate, printre care și cartea dedicată educației băieților “Crescându-l pe Cain”, Dr. Michael Thompson își bazează afirmațiile pe experiența de peste 35 de ani în domeniul psihologiei copiilor și pe rezultatele studiilor de specialitate în domeniu. Este considerat cel mai important specialist în ceea ce privește dezvoltarea emoțională a băieților, fiind invitat să vorbească despre acest subiect în numeroase emisiuni televizate din Statele Unite.

În urma participării la conferința de la București, unde Michael Thompson a venit la invitația specialistului “Hand-în-Hand Parenting” Otilia Mantelers, la rândul ei mamă a trei copii, mai mulți profesori și membri ai staff-ului Transylvania College și-au propus să-l invite pe Michael Thompson la Cluj-Napoca. Ȋn felul acesta și cei care nu au putut să călătorească pentru a-l cunoaște vor avea ocazia să-l întâlnească și să învețe din experiență lui de zeci de ani în domeniu.

Veți avea ocazia să-l întâlniți pe Michael Thompson cu ocazia unei conferințe de o zi care va avea loc la Grand Hotel Italia în 21 martie, prima conferința internațională de parenting organizată în orașul nostru

Tăticii vor avea parte de un moment special, Michael Thompson oferindu-le ocazia de a se întâlni la un seminar care le este dedicat în exclusivitate. Observând, pe parcursul carierei sale de psiholog clinician, că tații sunt mult mai deschişi atunci când soţiile lor nu sunt de faţă, Dr Thompson ţine să se întâlnească pentru o oră doar cu tăticii şi să le vorbească despre importanţa taţilor în viaţa copiilor.

mt

Fie că aveți fetițe sau băieți, va pregătiți să fiți părinți, sau sunteți deja bunici, veți avea multe de învățat și veți fi cu siguranță cuceriți de căldură acestui om minunat, la rândul său tata și bunic.

Peste 350 de participanți s-au bucurat în septembrie 2013 la București de căldură și candoarea cu care Michael Thompson, specialist în psihologia copiilor și dezvoltarea emoțională a băieților, a răspuns întrebărilor și îngrijorărilor părinților din public.

conf 1

„Băieţii mei se hârjonesc constant, sunt disperată, nu știu cum să-i fac să aleagă altfel de jocuri!” a mărturisit o mămica. Dr. Thompson i-a răspuns cu blândețe: “S-au rănit, a ajuns vreunul dintre ei la urgență? Nu. Atunci lasă-i să se joace, este modul băieților de a se conecta.” Astfel de sfaturi transmise cu convingere și competență le-au dat tuturor celor din sală încredere că pot crește copii fericiți, că-i pot ajută pe cei mici să aleagă calea cea mai bună spre un viitor de succes.

 Mai multe detalii despre Conferința Michael Thompson la Cluj-Napoca aflați aici:

 http://parenting.transylvania-college.ro/