Fericirea ca alternativă la botox (#Tu)

A fost odată ca niciodată, că de n-ar fi fost… nu s-ar fi povestit. Așa începe orice poveste bună. Scrisă de mână, mânată de imaginație sau de un sâmbure de adevăr. Povestea mea începe acum fix 2 ani. Atunci când am pornit pe un drum nou la capătul căruia mai că se întrezărea o licărire. Martori au fost lulele. M-au adunat din miile de cioburi în care mă risipisem și au lipit bucată cu bucată. Cu dragoste, cu râsete și cu prosecco. Cu zeci de planuri și sute de proiecte. Cu tone de răbdare. M-au ținut de mână până când am învățat să merg din nou.

IMG_3647

Acum am prins aripi și mi-am luat zborul. Tot din dragoste. O altfel de dragoste – care intră în joc pe poziția doi, după (lul)ELE. A înțeles asta, e inteligent. (Că altfel n-ai fi #Tu.) Așadar, anul acesta e despre pace și liniște, despre tihnă, prinți și prințese. Pentru că ele există, altfel n-am avea cărți și mai ales, nu am avea sufletul plin, magie de sorbit în cel mai fierbinte deșert. O lume în doi.

Am ales să cred în unicorni și îngeri, în iubirea față de aproapele. Deși poveștile siropoase nu mă impresionează câtuși de puțin, simțurile aflate pe culmi nemaiîntâlnite mă îndeamnă să scriu mai departe.

Atunci când n-am mai crezut, m-a cuprins lumina. Din interior oglindită doar cu scopul de a-i arăta calea. Pentru cel ce a văzut. Că doar nu s-o risipi în zări. Am învățat viață, dăruire, pasiune. Ritmul accelerat al simțurilor și nerăbdarea din privire mă trădează. Trăiesc. Cu 100 de simțiri pe secundă. Ce bine că ești… #Tu

Noaptea e un sfetnic bun. Sau un moment bun să strălucești. Și tu, blondă, și tu, minionă, și tu, Ana, și oricine e bine cu el. Doar atunci magia își poate juca rolul. De Cupidon durduliu din lucrările renascentiste. O privire te lovește și începi să zbori. Nu te împotrivi, te va arunca în vârtejuri negre și nu vei mai vedea stelele. Ce sublim e cerul, atunci când se află la picioarele tale, călare pe un cal alb. De pe care există mari șanse să aterizezi în bot. Să-ți umfli buzele și ochii cu remedii alternative la botox. Dar cel puțin adrenalina va fi meritat.

Cred că viața asta este depre fluturi, adrenalină și aterizarea în bot. Restul sunt trecătoare, dar ceea ce sigur ne formează este Drumul. Și #Tu