Sugestiile mele pentru 10 cadouri romantice

Știu, vin sărbătorile, Iphone-ul se umple de liste/notes cu cadouri și … cadorisiți. Și dacă pentru clienți pare mai simplu să alegem, pentru cei mai dragi dintre cei dragi uneori alegerea poate părea dificilă. Mai ales dacă uneori ne mai lovește și criza de inspirație. În opinia mea, darul perfect nu trebuie să fie neapărat și cel mai scump sau ceva pentru … casă ( de exemplu: un robot de bucătărie cum am mai auzit pe la  alții ”că tot ne trebuie”). Darul perfect trebuie să fie acela care comunică un sentiment, care transmite că îți pasă, că ești atent la dorințele celui de lângă tine și mai presus de toate că îl/o apreciezi pentru ceea ce este acum și aici, în viața ta.

218144_10150163719772158_886380_n

 Când vine vorba de daruri, imaginația mea începe să zburde, așa că Revista Bulevard mă provoacă încă o dată și conform temei lunii Decembrie: ”Gifts” – iată mai jos o listă limitată de sugestii.

 Pentru EA

  1. Îi place mirosul unei anume flori dar nu îl regăsește în nici un parfum? Există acum 1-2 magazine specializate care îți pot compune parfumul personalizat cu aroma ei preferată. Poți crea chiar tu numele și eticheta parfumului pentru EA.
  2. Îți aduci aminte cum a decurs prima întâlnire? Ce cuvinte cheie au aprins flacăra iubirii voastre? Imprimă dialogul la care încă zâmbiți amândoi pe un tricou de bună calitate… și dăruiește-i-l!
  3. Ești în până de idei? Nu lăsa totul pe ultima sută de metri, cu 3 luni înainte roagă-o să-ți facă o scrisoare către Moș Crăciun pe care tu personal o vei pune la poștă. Și roagă-o să fie cât mai specifică în ceea ce solicită Moșului. Alege din lista cadoul la care crezi că se așteaptă cel mai puțin sau o combinație de mai multe daruri din listă. Fă-i apoi o scrisoare de răspuns ca de la Moș Crăciun și  explică-i cu multă dragoste ce apreciezi la ea și de ce ai ales darurile respective din lista ei.
  4. E genul care nu are niciodată timp pentru ea, nu are timp să se răsfețe? Cumpără-i un voucher la un spa de calitate din oraș, las-o să se răsfețe cu cele mai faine masaje de întreținere! Voucher-ul poate fi pentru amândoi…
  5. Comunicați des online? Crează-i la propriu o carte care să conțină toate dialogurile voastre online – povestea voastră pe 2014 copertată cu autograf, foto și toate cele.

Pentru EL

  1. Vrei un dar ca o declarație de dragoste reînnoită? Cumpără o cutie mare și alte cutii mai mici care să încăpă în cutia mare. Fiecare cutie mai mică trebuie să conțină un dar simbolic care să ilustreze una din calitățile pentru care tu îl iubești. De exemplu dacă iubești pasiunea lui atunci într-una din cutiuțe va sta o inimă. Dacă iubești spiritul său practic atunci într-una din cutiuțe poate sta un mic gadget însă indiferent ce pui în fiecare cutiuță nu uita să adaugi și un bilețel în care îi scrii despre calitatea pe care tu o iubești/admiri la el și de ce. La momentul potrivit, va deschide cutia mare și va fi uimit să vadă nu unul ci vreo 4-5 cadouri simbolice însoțite de frumoase minideclarații de dragoste.
  2. Gadgetul pe care încă nu îl are – personalizat cu numele lui.
  3. E prea ocupat, nu are timp de hobby-uri. Sondează terenul și vezi ce l-ar pasiona sau resuscitează-i o pasiune mai veche cumparandu-i o altă jucărie (ex.dronă, avion de dimensiuni mari cu telecomandă etc) sau un bilet de acces la un curs de specializare.
  4. Visează să scrie o carte dar nu are niciodată timp pentru ea? Roagă un prieten cu talent să-ți editeze o copertă personalizată cu numele iubitului, poză etc și copertează o carte în care poți tipări prefața în care îți imaginezi cui i-ar mulțumi el pentru acea carte, apoi pe prima pagină albă pune un îndemn de genul ”Ce ar fi să începi de azi?” Și te semnezi…
  5. Spirit aventuros? Cumpără-i un bilet la unul din cele mai atractive programe de urban or forest survival pe care le găsești disponibile pe net. Bine există întotdeauna soluția cu o noapte romantică, o sticlă de vin cu numele sau și o ținută super sexi dar asta nu intră în înșiruirea de mai sus pentru că anticipez că majoritatea domnițelor o pot avea pe listă la un moment dat:)

 M-aș bucura să știu că v-am inspirat dar sursa de inspirație e chiar acolo lângă voi, în zâmbetul lângă care vă treziți dimineața sau în dorințele exprimate într-o doară în amurg, în doi la un pahar cu ceva…

 Nu rata alegerea, fă-o cu sufletul și nu vei da greș!