Hailey Tuck(USA), Stefan Vannai(RO) și Virgil Mihaiu(RO) aduc emoții de Crăciun pe note de jazz la Cluj

Colinde celebre din repertoriul internaţional şi românesc vor aduce magia sărbătorilor pe note de jazz, în 11 decembrie la Casa de Cultură a Studenților de la ora 19.00.

După un an bogat în concerte dedicate iubitorilor de jazz, Christmas Jazz Day încheie seria evenimentelor de profil din Cluj cu o ediție de sărbătoare. Publicul se va bucura de un concert unic, pregătit și pus în scenă de o voce de mare calibru internațional, Hailey Tuck, și big band-ul clujean Gaio, condus cu maiestrie de Ștefan Vannai.

christmass jazz day

În avanpremiera Christmas Jazz Day, miercuri, 10 decembrie, ora 17.00, Ambasadorul Zilei Internaționale a Jazzului în România, conf. univ. dr. Virgil Mihaiu va susține un masterclass cu tematica “Jazzul ca expresie muzicală a sensibilității contemporane” în Sala Europa a Casei de Cultură a Studenților. Vom descoperi împreună noi taine ale jazzului, simplitatea și complexitatea contemporanului cu participarea și aportul artistei Hailey Tuck (USA).

Seara de 10 decembrie se va încheia cu o sesiune de Q&A, autografe, note de jazz și-o degustare de vin oferită de Tohani, Furnizor al Casei Regale a României.

Intrarea la masterclass este liberă și se face în baza unei solicitări trimise pe contact@jazzday.ro. Accesul la concertul Christmas Jazz Day se face pe baza de bilet. Acestea se pot achiziționa exclusiv online pe biletmaster.ro iar locurile sunt aproape epuizate.

Aranjamentele și orchestrația concertului: Gaio Big Band sub bagheta maestrului Stefan Vannai.

Voce: Hailey Tuck (USA), tânăra voce a jazzului mondial, se bucură de o furtunoasă ascensiune pe scenele internaționale datorită puternicelor influențe retro-clasice pe care le readuce în actualitate.
Artist recomandat de International Jazz Day Romania și UNESCO.

Mai multe înformații pe canalele oficiale: www.jazzday.ro // www.facebook.com/Jazzday.ro