Premiu pentru „13 cu Atitudine” la Gala Oameni pentru Oameni

Campania „13 cu Atitudine”, iniţiată de Ramona Mîndru prin Catwalk by Ramona Mîndru, a fost premiată la Gala Oameni pentru Oameni, evenimentul care premiază implicarea socială.

ramona mindruAsociația pentru Relații Comunitare (ARC) și Camera de Comerț Americană în România (AmCham) au premiat în seara de 14 noiembrie, la Gala Oameni pentru Oameni, românii a căror generozitate a schimbat vieți. Printre acestea, se numără şi activitatea salonului de frumuseţe clujean, Catwalk, care donează lunar încasările zilei de 13 – aproximativ 4.500 de lei pe lună – către o cauză importantă din comunitatea locală, potrivit forbes.ro.

“Haideţi să depăşim prejudecăţile legate de ziua de 13 şi să abordăm acest număr cu altfel de atitudine! Frumuseţea adevărată vine din interior şi gesturile care nouă ne par a fi mici, pentru alţii pot fi adevărate miracole!”, a fost printre primele gânduri transmise de Ramona Mîndru cu privire la acest proiect, care a ajuns să fie răsplătit cu premiul special al juriului, la gala amintită.

Gala Oameni pentru Oameni premiază anual actele filantropice care au cel mai mare impact în comunitate. Sunt recunoscute fapte generoase atât ale persoanelor cât şi ale companiilor, precum și inovaţia şi profesionalismul în domeniul strângerii de fonduri în rândul organizaţiilor neguvernamentale şi al voluntarilor lor. În cei 11 ani de existență a Galei, au fost nominalizate peste 1.000 de persoane şi instituţii și suma totală a donațiilor a crescut de la 4 milioane de euro în 2003 la 14,8 milioane în 2014.

Lista completă a premiilor se găseşte pe gala.arcromania.ro.