Genoveva Hossu participă la Elle Decoration

Shabby chic, proiectul Genovevei Hossu, face parte din proiectele înscrise la competiţia Elle Decoration. Persoanele care şi-au înscris proiectele sunt evaluate atât de către specialiştii ELLE Decoration, cât şi de cititorii revistei, care vor avea posibilitatea să îşi voteze proiectele preferate.

Proiectul Shabby chic este un amestec de clasic și modern, de diafan, presărat, din loc în loc, cu accente îndrăznețe. Ideea pe care s-a fundamentat acest proiect de redecorare a fost nevoia de linişte, feminitate şi culoare, resimțite de posesoarea apartamentului. Astfel, pentru a reda vizual dorința clientei, am optat pentru o îmbinare de nuanţe de alb şi lavandă cu lemn şi piatră.

shabby

Nostalgia, delicateţea şi charm-ul sunt câteva cuvinte care pot caracteriza interiorul propus şi implementat în această rezidenţă. Tonurile cald, pastelate, care au pornit de la alb pur și au crescut gradual în intensitate până la ivoriu-gălbui și auriu, au redat perfect ideea de feminitate completată de noblețe, pe care ne-am dorit-o încă de la începutul proiectului. Totuși, am simțit nevoie, și eu, și clienta, să animăm ușor decorul. Așa am ales fundalul în culoarea lavandei, o modalitate îndrăzneață de a crea cadrul pentru „spectacolul” din interior. Ori de câte ori creez un decor, acord o mare atenție accesoriilor, pentru că, prin intermediul lor, reușesc cel mai bine să redau frânturi din personalitatea clientului, altfel spus să „însuflețesc” încăperea. În cazul de față, șemineul și candy bar-ul oferă interiorului câte puțin din bunul gust și eleganța proprietarei, așa cum tabloul Femeie by GH, supradimensionat, redă feminitatea și latura visătoare, nostalgică, a acesteia.

img-responsive-Gh71

Decorul Shabby chic este un manifest al eleganței și al feminității, dar și punctul de pornire spre o călătorie imaginară în fascinanta Provence, cu mireasmă de lavandă.

Proiectele înscrise de către participanţi vor fi jurizate de echipa redacţiei ELLE Decoration şi de către public, printr-un sistem securizat de voturi online. În perioada 1noiembrie – 20 noiembrie 2014, cititorii ELLE şi ELLE Decoration vor fi invitaţi să îşi voteze proiectul favorit. Aici găsiţi proiectul Shabby chic.