Speaker la TEDxCluj 2014: Răzvan Exarhu

Sub tema “Learn – Unlearn – Relearn”, pe 8 noiembrie va avea loc Conferinţa TEDxCluj 2014, la Cinematograful Florin Piersic. Până atunci, vă vom prezenta zilnic, câte un speaker dintre invitaţii de anul acesta. Mai multe detalii despre înscriere găsiţi pe tedxcluj.com.

Răzvan e om de radio, jurnalist şi blogger. Dar, mai ales, este o personalitate creativă, care obişnuieşte să schimbe radical, din când în când, direcția în care priveşte.

A renunțat la radio şi s-a mutat la ţară, unde, dupa un an de cosit, spart lemne şi cultivat grădina, vecinii i-au propus să devină primar. A revenit în zona urbană şi a lucrat în industria comunicării. Apoi a creat radio Guerrilla şi proiectul online clandestino.fm.

Pasiunea pentru gătit şi o mare nonşalanță gastronomică vin probabil din originile sale greco-aromâno-ruso-ardeleneşti: emisiunea TV România Delicioasă s-a născut într-un moment în care cântecul sirenelor echivala cu sunetul untului încins în tigaie. Aşa a devenit bucătar şi a transformat Escargot Bistro în laboratorul său de idei gustoase, acompaniate de vinuri şi conversații ca o lumină de toamnă.

Mai multe: tedxcluj.com