Ia romanească – preferata fashionistelor şi în 2014

Între modă și identitate națională, bluza tradițională românească a câștigat tot mai mult teren în ultimii ani. Indiferent de sezonul în care a fost readusă în atenția fashionistelor, ia românească este o bluză versatilă pe care o poți purta oricând, indiferent de tendințe. Fie că adopți clasicul look – jeanși și ie, unul elegant cu fuste creion sau unul romantic boem cu fustă lungă, vaporoasă, ia se poate dovedi cea mai bună investiție din ultima perioadă.

Ia românească a devenit nelipsită din garderobă femeilor și în această vară. Iată câteva idei de stil, cum să asortezi bluză tradițională la garderoba ta.

Aici avem o reinterpretare a ținutelor office, compuse de îi românești cu fustă lungă sau creion. Materialele sunt alese cu grijă, accesoriile și sandalele cu breteaua sau pantofi stiletto, transformă ținuta într-una chic și actuală.

ie romaneasca 006 ie romaneasca 016

Aici propunem două ținute lejere, perfecte după o zi lungă de stat pe tocuri. Bluza românească face întodeauna o echipă bună cu o pereche de jeanși  scurţi, completată de pantofi sport.

ie romaneasca 004 ie romaneasca 013

Iar când vine vorba de o ocazie specială, o zi de naștere sau un eveniment, cu siguranță ia tradițională îți va scoate din anonimat orice ținută. Rochița vintage este o alegere simplă și de bun gust. Efectul acestui outfit este dat de complexitatea motivului tradițional pus în valoare și de accesorii.  Cea  de-a doua ținută – bluză românească cu motive florale în combinație cu pantaloni scurți și sandale cu toc, conturează perfect o ținută lejeră

ie romaneasca 001 ie romaneasca 003 ie romaneasca 009Credit foto: Romanian Label