Altețea Sa Regală Principele Nicolae a participat la Triathlon Challenge

Asociaţia Curtea Veche a participat alături de Principele Nicolae al României la Triathlon Challenge, pentru strângerea de donaţii online necesare proiectului „Cărţile Copilăriei„.

Principele-Nicolae-Triathlon-Challenge-Mamaia-5-7-septembrie-2014-9

Principele Nicolae a parcurs pe bicicletă un traseu de 20 de kilometri. Alături de Alteța Sa Regală, au concurat reprezentanții Asociației Curtea Veche, doamna Maria Desmirean, la proba de 5 kilometri alergare și domnul Alex Moise, la proba de 750 de metri înot.

Asociaţia Curtea Veche îşi propune promovarea lecturii în rândul copiilor cu vârsta cuprinsă între 8 și 14 ani din zonele defavorizate ale României unde ne propunem infiinţarea unor cluburi de lectură în cadrul cărora copiii să poată descoperi modul creativ și imaginativ de gândire.

Cu această ocazie, Principele Nicolae și Asociația Curtea Veche, aflată sub Înaltul Patronaj al Alteței Sale Regale, a lansat proiectul “Cărțile copilăriei pe bicicletă”. Proiectul reprezintă un tur ciclist caritabil în cadrul căruia reprezentanți ai comunităților locale vor merge pe bicicletă, alături de Principele Nicolae, în peste 10 județe din ţară, din Sighetu Marmației până în Constanța.donatii

Evenimentul va debuta în luna aprilie a anului viitor şi are ca scop strângerea de fonduri destinate promovării lecturii în rândul copiilor din mediile defavorizate din România.

Pentru a sprijini această inițiativă, se pot face donații, accesând profilul Principelui Nicolae creat pe platfoma galantom.ro. Este nevoie de doar 2 euro pentru ca un elev din mediile defavorizate să beneficieze de o carte și de implicarea în cluburi de lectură adaptate vârstei sale.

Încă se pot realiza donaţii online direct pe profilurile special create:

Alteța Sa Regală Principele Nicolae al României
http://asociatiacurteaveche.galantom.ro/PrincipeleNicolae-Triathlon

Maria Desmirean
http://asociatiacurteaveche.galantom.ro/MariaDesmirean-Triathlon

Alex Moise
http://asociatiacurteaveche.galantom.ro/AlexMoise-Triathlon

Mamaia Triathlon Challenge este organizat de Smartatletic și a avut loc la Mamaia între 5-7 septembrie 2014.

Foto: romaniaregala.ro