Adrian Hădean aleargă la Maratonul Sufletelor

Pe 5 octombrie 2014, Hope and Homes for Children România participă pentru prima dată la Bucharest International Marathon.

E un prilej de bucurie, dar e şi o mare provocare, pentru că vrem să determinăm cât mai mulţi oameni să devină parte din echipa noastră, TEAM HOPE, şi să ne ajute să strângem fondurile necesare pentru a pava drumul către un cămin plin de iubire pentru copiii care încă trăiesc în orfelinate – declară membrii asociaţiei

Adrian Hădean va alerga pentru Hope and Homes for Children România.

ADI HADEAN

Îmi propun de ceva vreme să particip la un maraton pe care să-l duc până la capăt. O ambiție personală pentru care mă și antrenez mai serios și pe care am setat-o ca obiectiv important pentru mine, de atins în următorii doi ani. Ambiția personală a fost însă recent înlocuită cu dorința de a mă implica într-o cauză importantă, în care pot ajuta copii care au mare nevoie de participarea noastră a tuturor, de un gest simplu din partea noastră, dar care poate alunga indiferența și o parte din suferința pe care aceștia o trăiesc zi de zi. Vă invit pe fiecare dintre voi cei care puteți ajuta, să o faceți pentru că efortul nostru comun are puterea de a schimba destine și a readuce zâmbete acolo unde este mai mare nevoie. Să fiți sănătoși!”, povesteşte el.

RUNNER

Hope and Homes for Children România (HHC România) este o organizaţie non-guvernamentală cu o experienţă de peste 15 ani în reforma sistemului de protecţie a copilului din România. Printr-o abordare holistică a problemelor existente în domeniu şi printr-un sistem de colaborare cu instituţiile statului care asigură continuitatea şi sustenabilitatea programelor dezvoltate, lucrăm necontenit pentru a ne asigura că,începând cu 2020, niciun copil nu va mai trebui să cunoască viaţa în instituţiile clasice, de tip mamut, lipsite de căldură, atenţie şi afecţiune.