Laura Firefly si pasiunea pentru piese unicate

Laura Iobăgel, designerul din spatele brandului LAURA FIREFLY este absolventă de Design Vestimentar din cadrul Universității de Arte și Design Cluj-Napoca. Ea a pus bazele atelierului personal de creație la începutul anului 2012. Până în prezent a semnat cinci colecții vestimentare, cu piese exclusiv unicat, completate de accesorii. În paralel, Laura Firefly, așa cum o cunoaște toată lumea, lucrează ca și stilist vestimentar, având colaborări cu reviste mainstream și underground de modă și artă, atât în țară cât și străinătate. De asemenea este co-fondator și Fashion Director al revistei DECAY Magazine.

Laura Firefly poza profil

Design & Stil

Scurta cariera internațională de modeling i-a facilitat un contact direct cu câteva din marile case de modă ale lumii, și o experiență nemijlocită în procesul lor de creație. Această experiență își pune puternic amprenta asupra creațiilor brandului care propune o siluetă abordata modern dar care concomitent încorporează elemente clasice feminine și concepte subminate precum exuberanță, excentrism, concupiscență și erotism. Piesele vestimentare, accesoriile și bijuteriile, toate unicate, urmăresc să exploreze noi teritorii creative prin experimentarea constantă în ceea ce privește juxtapunerea materialelor și abordarea de noi tehnici și siluete.

[easyrotator]erc_53_1407902595[/easyrotator]

O reminiscență estetică și funcțională a experimentelor din stylingul vestimentar este versatilitatea și adaptabilitatea creațiilor pe care le propune Laura pentru brandul ei. Combinația eclectică între stiluri conturează o feminitate modernă, diversă și complexă, în continuă metamorfoză.

[easyrotator]erc_74_1407902705[/easyrotator]

Simina Cheteleş
Simina Cheteleş

Am urmat Academia Blondy, prima academie din ţară care oferea titlul de hairstylist. Aceasta m-a făcut să ȋnţeleg că drumul meu ȋn viaţă este lumea esteticii, pasiune pe care am urmat-o ȋn toţi aceşti ani ȋn seminarii de specializare şi competiţii naţionale şi internaţionale, astfel ȋncât ȋn 2008 am luat marele premiu şi am ajuns să reprezint România la Campionatul Mondial de Coafură de la Berlin. Toate aceste realizari mi-au deschis oportunitatea de a deveni trainer naţional.