Un răsfăţ – Mani Pedi Spa

Sfârşit de program, zi plină, muncă multă, cliente frumoase, toate bune, dar acum a venit şi rândul meu. Ȋmpreună cu Raluca, colega mea care stă peste program pentru mine, ne pregătim manichiura pedichiura spa, zice ea, pentru concediu, un adevărat răsfăt pentru mâini şi picioare. Dar să să spun paşii pe care ȋi urmează, deşi trebuie să mărturisesc că primul pas făcut a fost de fapt răsfăţul cu un pahar de vin uşor, că doar e sfărşit de program şi merităm, nu-i aşa? Și pentru că ȋmbinăm ȋntotdeauna utilul cu plăcutul, am invitat-o şi pe prietena mea, Angela, la o poveste, ca-ntre fete, ca seara să fie perfectă.

poza

Printre râsete şi povestioare, Raluca ȋmi spune paşii pe care ȋi face.

1.Curăţarea cuticulei şi formarea unghiei

2.Ȋmpachetare cu un produs pe bază de alge şi alcali, care dizolvă calusul (ȋn termeni populari bătăturile)

poza (1)

3.Exfolierea pielii cu un scrub cu aromă tropicală (aşa, ȋn spiritul vacanţei)

4.Hidratăm cu o cremă hidratantă şi răcoritoare cu mentol şi alge (dar ce masaj mi-a facut!)

5.Alegerea culorii ojei care va fi aplicată. Sunt atât de multe şi e mereu dificilă alegerea, pentru că Opi ne surprinde tot timpul cu culori şi colecţii noi  (deşi eu am rămas la eternul corai).

poza (2)

Toate aceste proceduri sunt de o plăcere pe care nu v-o pot descrie, iar produsele folosite au un miros superb. Gama pe care colegele de la pedichiură o preferă este Alessandro. Ele le recomandă ca fiind cele mai bune pentru pedichiura spa. 

poza (3)

Gata pedichiura (printre povesti şi veselie, nici nu ne-am dat seama cum a trecut timpul), am trecut la manichiură. Să vedeţi ce mâini de cenuşăreasă aveam şi uite ce-a făcut Raluca.

poza (4) poza (5)

Dacă doriţi variante de ojă şi pentru acasă există câteva pachete din care puteţi alege (cred că o să-mi aleg şi eu unul, să ȋl iau cu mine ȋn vacanţă).

poza 2 (2) poza 3 (2) poza 1 (2)

Ȋn final vă arăt şi propunerile de manichiură ale Ralucăi pentru zilele de vacanţă:

image image (1) image (2)

Acestea fiind spuse, eu mai rămân puţin ȋn compania prietenelor mele, iar vouă tuturor vă doresc o zi minunată!