Route68 Summerfest – relaxare şi muzică românească

Suntem invadaţi de festivaluri vara asta şi… ne cam place. De data aceasta fugim puţin din Cluj, dar numai cât timp sunt lucrurile liniştite prin zonă. Nu mergem foarte departe, dar cum vă sună Route68 Summer Fest? E un festival 100% românesc, care adună unele dintre cele mai apreciate trupe româneşti şi multe alte activităţi.

Între 25-26 iulie, ne relaxăm în natură şi ne bucurăm de muzică la Gurasada Park, în judeţul Hunedoara.

Sub îndemnul „Facem Fain!” și cu un line up 100% românesc, ROUTE68 SUMMERFEST a devenit rapid un „must-attend” în materie de evenimente în regiunea de vest a țării, reușind să atragă un public de peste 7500 de persoane, de-a lungul celor trei ediții de festival.

route 68 summer fest

Revenind la formulă de debut, „2 zile. 2 scene. Peste 20 de trupe!”, Route68 Summerfest 2014 promite să fie cea mai ambițioasă ediție de până acum. Din  program nu vor lipsi activitățile favorite ale publicului, de la maratonul MTB de ciclism, la competiția Brand New Stage, adresată trupelor aflate la început de carieră, sau scenă Urban Vision, unde mixurile electronice vor energiza audiența în segmentul after-hours.

La ROUTE68 SUMMERFEST vor ține capul de afiș în această vară CARGO, ZDOB ȘI ZDUB, VIŢA DE VIE, ROBIN AND THE BACKSTABBERS, GOJIRA & PLANET H, CTC și ALTERNOSFERA, în vreme ce lineup-ul complet număra peste 30 de trupe și DJ.

Concursul MTB de ciclism ROUTE68 BIKE MARATHON revine în forță, în 26 iulie, cea de-a două zi de festival și pune la bătaie 68 de premii și două trasee competiționale însumând în total 68 de kilometri. Se anunța astfel o competiție puternică în rândul participanților, peste 300 de sportivi amatori și profesioniști fiind așteptați la linia de start.

Complexul de aventuri, tree-climbing și ciclism Gurasada Park este situat de-a lungul arterei rutiere E68 (DN7), în județul Hunedoara, la doar 30 km de municipiul Deva și la distante accesibile față de cele mai importante centre urbane din vestul țării: Timișoara, Arad, Hunedoara, Cluj, Sibiu sau Oradea.

Biletele se găsesc în reţeaua MyTicket.ro, iabilet.ro şi în magazinele Diverta din toată ţara.