Obligată la odihnă

Mi-am planificat un final de săptămână plin de activităţi dar nu, lucrurile nu ies ȋntotdeauna aşa cum ȋţi doreşti, aşa că, iată-mă stând ȋn pat câteva zile, de nevoie, pentru că organismul meu mi-a luat-o ȋnainte şi şi-a cerut drepturile. Prin urmare, am fost obligată… la odihnă.

image (2) (1)

După o perioadă aglomerată de evenimente, ȋn care energia mea a atins cote maxime, iar eu am dat cât am putut mai mult şi mai bine ȋnregistrând un şir extraordinar de realizări (mărturisesc că am fost chiar mulţumită şi ȋncântată de toate câte s-au petrecut şi câte am bifat cu succes alături de minunata echipă Vestige), organismul mi-a tras un semnal de alarmă şi am avut o cădere de calciu şi magneziu. Și ştiţi cum e, pentru că totul se traduce ȋntr-o anume chimie, lipsa celor două elemente de bază mi-au generat o stare de epuizare care m-a adus la UPU sub perfuzii şi mi-a oferit un cadou mai neobişnuit pentru mine, fiind astfel  pusă ȋn situaţia de a recunoaşte că mai avem nevoie şi de vacanţe, de pauze de lucru, de zile de odihnă, de recuperare a forţelor.

Ȋn tot răul este ȋnsă e şi un mare bine, pentru că mi-am programat atunci un set de tratamente care să mă pună pe picioare. Mai ȋntâi a fost o ieşire la aer pentru un contact direct cu energia pământului, o plimbare şi câteva moment de odihnă ȋn natură.

poza 1

poza 3A urmat apoi, la ȋntoarcere acasă, o baie cu spumă, un moment deosebit, un răsfăţ cu produse Guinot care face minuni ȋn recuperarea mea: gommage biologique, masque hydra beaute, masque yeux. (Pentru mai multe detalii ȋnsă vă invit la Vestige Estetique la consiliere, până atunci vă spun doar că eu ador aceste produse şi efectul lor.)

poza 2 (2)

Ȋn aşteptarea prientenei mele, masseur Delia Flore, am pregătit un minunat ceai antioxidant detoxifiant de aloe de la Forever pe care l-am savurat apoi ȋmpreună.

poza 2 (3)

Ȋn timp ce ȋmi povestea detalii din experienţa acumulată ȋn Tailanda, unde ea s-a perfecţionat ȋn tehnici de masaj, Delia a pregătit spaţiul, creând şi o atmosferă perfectă cu lumânări şi muzică.

poza 4 (1)

A urmat apoi un masaj relaxant absolut senzaţional, pentru că Delia are nişte mâini de aur, iar eu m-am abandonat complet, uitând de toate.

poza 1 (5)

După cum aţi văzut, răsfăţul a fost deplin, aşa că de mâine promit să fiu din nou pe picioare, din nou ȋn vârtejul evenimentelor, din nou gata să vă ȋntâmpin cu o nouă porţie de frumuseţe.  Ȋnchei, ȋnsă nu ȋnainte de vă recomanda să vă oferiţi şi voi acest gen de weekend “sub tratament”, ca să nu ajungă corpul să vă oblige să o faceţi.

Simina Cheteleş
Simina Cheteleş

Am urmat Academia Blondy, prima academie din ţară care oferea titlul de hairstylist. Aceasta m-a făcut să ȋnţeleg că drumul meu ȋn viaţă este lumea esteticii, pasiune pe care am urmat-o ȋn toţi aceşti ani ȋn seminarii de specializare şi competiţii naţionale şi internaţionale, astfel ȋncât ȋn 2008 am luat marele premiu şi am ajuns să reprezint România la Campionatul Mondial de Coafură de la Berlin. Toate aceste realizari mi-au deschis oportunitatea de a deveni trainer naţional.