Offline pe Bulevard: Vin’ la tapas

Seria întâlnirilor Offline pe Bulevard a continuat vineri seara la magazinul Comtesse du Barry cu evenimentul Vin’ la tapas . Gazdele serii, Adi Hădean și Ioana Bidian Micu, ne-au vorbit despre plăceri simple asezonate cu o notă de rafinament: tapas și vin.

[easyrotator]erc_37_1401608392[/easyrotator]

Într-o atmosferă caldă, invitații s-au bucurat de povești inedite despre originea tapas și modul de pregătire al acestora, în timp ce Ioana Micu ne-a invitat să degustăm șase feluri de vin: Young Liliac, Fetească Albă, Fetească Regală, Sauvignon Blanc, Rose, Fetească Neagră & Merlot, toate de la Crama Liliac. Am aflat că în Spania se organizează concursuri de feliere a jamon-ului (recordul ajungând la 10.000 de felii dintr-un jamon) și că vinurile prezentate de Ioana se încadrează în „lumea nouă a vinurilor”.

[easyrotator]erc_55_1401608704[/easyrotator]

Magazinul Comtesse du Barry s-a transformat pentru o seară într-un loc al poveștilor frumoase, spuse cu tâlc de autorii de la rubrica *FOOD and DRINK*, dar și într-un spațiu al degustării, oaspeții bucurându-se de diferitele feluri de tapas pregătite de Adi Hădean și de vinurile aromate alese cu grijă de Ioana Micu.

[easyrotator]erc_62_1401608157[/easyrotator]

Evenimentul organizat de Bulevard Events a adunat peste 60 de cititori ai revistei, dornici să ne cunoască în afara mediului on-line.

Credite foto: Călin Ilea