Offline pe Bulevard: Vin’ la tapas!

Seria întâlnirilor Offline pe Bulevard continuă cu „Vin’ la tapas!” Vă invităm în 30 mai 2014, la ora 19:00, la Comtesse du Barry (Emil Isac 14). Haideți să ne bucurăm de tapas delicioase și vinuri de la Liliac, potrivite cu grijă.

Gazda servii va fi Adrian Hădean, iar invitatul special este Ioana Bidian Micu.

offline pe bulevard ADI SI IOANA

Iată ce ne spune Adi:

Îți place să scrii bilețele pe care să le lipești cu un magnet pe frigider, fără alt motiv decât acela că ele aduc un zambet pe fața celui care le citește. Îți place să călătorești și te vezi străbătând hărți întregi la brațul cuiva, ori de una singură, după cum ți-e voia, ori după cum se aliniază planetele în ziua în care hotărăști să pleci. Îți place să guști din toate, să descoperi parfumuri ori nuanțe, să înveți pe dinafară textura noului, ca să o poți recunoaște mâine, când o vei întâlni în raftul unui magazin, într-o carte cu rețete vechi franțuzești, într-un bazar oriental sau într-un capăt de plajă cu nisip fin și alb. Îți place vinul bun și te distrezi gătind, îți place să te cuibărești într-o pătură și să savurezi un pahar de cognac într-o zi de octombrie fără frunze. Îți place să alergi în zori, ori înainte de lăsarea serii. Îți place să fii tu și ai vrea ca toată lumea să înțeleagă asta.

Toate aceste plăceri, unele simple, altele rafinate, îmi sunt cunoscute și mie. Le știu pe de rost și-mi place să scriu despre ele, să împart cu lumea lucrurile bune care mi se întâmplă, fie că e vorba despre călătorii mai scurte ori mai lungi, mese în companie bună, întâmplări extraordinare din bucătăriile în care intru, sau gustul de nuci tinere al unui vin pe care tocmai l-am băut.

Haideți să ne bucurăm de tapas delicioase și vinuri de la Liliac, potrivite cu grijă.

Prețul unui bilet este de 49 lei, iar locurile sunt limitate, așa că vă rugăm să vă rezervați locul printr-un e-mail pe adresa: laura@revistabulevard.ro.