Alpha male

În rândul animalelor, alpha luptă pentru menținerea poziției. Care, ne-am întreba timizi? Cea de deasupra! Clar!

O direcție sesizată a fi pe placul masculilor feroce, colorați în exprimare și extrem de colorați în gândire, este un minimalistă, alb-negru. Ea răspunde perfect întrebării: How do you drink your coffee? Black!

poza de prezentare articol

Combinația alb și negru, dinamic și niciodată înafara modei, face ca orice altceva din jurul lor să arate impecabil și definit mai bine, semnând un parteneriat stabil, simplu, dar totodată incisiv și liniar.

Adesea aceste interioare monocrome sunt de sine stătătoare, dar ele pot forma și baza decorărilor în culoare. Construcțiile de texturi și pattern-uri își găsesc o bază solidă în alb/negru, ducând la interioare jucăușe, dinamice și pline de viață.

Cred că alpha iubesc această combinație tocmai pentru că reprezintă reversul medaliei. Cu mințile ascuțite și ghearele pregătite, așteaptă în interioarele lor fascinante alb/negru, culoarea. Roz de preferință, fină și delicată, cu mintea odihnită și pregătită.

[easyrotator]erc_91_1399355034[/easyrotator]

O direcție adorată și primită cu aplauze este și cea glamour. O combinație de lemn, texturi animalice, piele și orice i-ar duce cu gândul la pradă, vânătoare și alte sporturi de genul acesta. Sunt interioare extrem de classy, valoroase, care respiră prin toți porii putere. Nu sunt genul meu, dar clar sunt genul lor. Cultul pentru propria oglindire revine în fiecare zi în interioare pline de glamour și senzualitate.

[easyrotator]erc_34_1399315874[/easyrotator]

Încheiem cu wikipedia și speranța The position of alpha also changes in some species, usually through a physical fight between a dominant and subordinate animal.’

Sursă foto: primera-interiors.ro

Genoveva Hossu
Genoveva Hossu

Genoveva Hossu este Owner Ingeno. Decoratorul este un artist al cărui talent este acela de a dezvălui personalitatea clienților săi.