Specialiștii HR și managerii din zona Transilvaniei se întâlnesc la HR Summit Cluj

Joi, 10 aprilie 2014, sunt așteptați la cea de-a doua ediție HR Summit Cluj peste 130 de specialiști în resurse umane, manageri și reprezentanți ai industriei de HR&Management din București, Cluj Napoca, Oradea, Sibiu, Zalău, Baia Mare, Satu Mare și Chișinău.

HR Summit, cel mai important eveniment regional dedicat managerilor și specialiștilor de resurse umane, aduce anul acesta 17 speakeri cu  o experiență de peste 15 ani în industria HR&management care vor pune la dispoziția participanților studii de caz, exemple concrete și soluții practice cu ajutorul carora acetia își vor putea îmbunătăți activitatea profesională.

hr summit

Printre altele, inscrișii la eveniment vor afla de la invitații din acest an care sunt cele mai noi tendințe pentru engagementul&motivarea angajaților, procesul de selecție, leadership și dezvoltarea organizațională. Apoi, în cea de-a doua parte a zilei, vor pune în aplicare și vor aprofunda informațiile primite în cadrul celor șase workshop-uri .

Ești HR Manager? Atunci anul acesta trebuie să participi la HR Manager Sessions din cadrul HR Summit Cluj. Cei doi speakeri invitați și alți peste 20 de HR Manageri din zona Transilvaniei vor discuta timp de două ore despre managementul performanței și brandul de angajator.

De ce trebuie să participi la HR Summit?

  1. Aici vei afla soluții practice, într-un mediu care vă oferă posibilitatea de a întelege și a aplica imediat ce reveniți la birou informațiile pe care le-ați primit. Mai mult, materialele pe care le veți primi imediat după eveniment vă permit sa reveniți oricând asupra temelor care au fost puse în discuție.
  2. Networking cu partenerii de afaceri. HR Summit este cel mai mare punct regional de întâlnire al specialiștilor de resurse umane, managerilor și furnizorilor de servicii HR. În 2013, la HR Summit au participat peste 300 de specialiști din 130 de companii din România.
  3. Mediul informal și relaxat.  Mediul informal și relaxat ajută la identificarea noilor oportunități de afaceri și ajută în același timp la menținerea unor relații pozitive între membrii unui domeniu de activitate.
  4. Află care sunt cele mai noi servicii și produse din industrie! Zona expozițională din cadrul HR Summit aduna anual cei mai importanți furnizori de servicii dedicate industriei de HR& Management. La aceasta ediție HR Summit companii precum Noble Manhattan, Signal Iduna, Romanian Software, UCMS, Mindit, Smartree și Max Relax vor fi prezente în zona expozițională pentru a le prezenta participanților serviciile și programele care-i pot ajuta să-și dezvolte business-ul.

Mai sunt doar două zile în care doritorii se pot înscrie la cel mai important eveniment regional dedicat managerilor și specialiștilor de HR. Mai multe informații despre înscrieri și agenda evenimentului găsești pe www.cluj.hrsummit.ro.