Finalul lunii aprilie vine cu jazz la Cluj

Cluj can Jazz 2014! Festivalul Jazz Napocensis și Ziua Internațională a Jazzului au loc la finalul lunii aprilie la Cluj-Napoca, pentru deliciul iubitorilor de muzică bună.

Anul acesta manifestările de celebrare a Zilei Internaționale a Jazzului încep cu ediția a 17-a a Festivalului Național Studențesc Jazz Napocensis, care va avea loc pe 28 și 29 Aprilie la Casa de Cultură a Studenților, sub coordonarea neobositei legende a jazzului clujean, profesorul Ștefan Vannai.

Aprilie e declarată la nivel mondial Jazz Appreciation Month, iar cu această ocazie, Clujul aduce împreună într-un program complex, artiști internaționali și legende locale ale jazzului clujean.

jazz day

Program

Luni 28.04.2014, 19:00 Casa de Cultură a Studenţilor

– Junetrip

– Jazzy Mood

– Oscar Jazz Band

– Jazztet

– Big Band Gaio

Marţi 28.04.2014, 19:00 Casa de Cultură a Studenţilor

– Body and Soul Treatment by Dr. Jazz

Miercuri, 30.04.2014, celebrarea Zilei Internaționale a Jazzului, ora 19.45, Casa de Cultură a Studenților (intrare pe bază de billet):

– Ola Onabule (UK)

– Hailey Tuck (USA)

– Angela Avetisyan 4tet (RU)

– Andrea Bonioli 4tet (IT)

– Villu Veski (ES)

– Big Band Gaio (RO)

Un plus de greutate zilei de 30 Aprilie, îl va oferi și Ambasadorul Zilei Internaționale a Jazzului în România, Prof. Dr. Virgil Mihaiu, care va susține un Curs de Estica Jazzului / Jazzul ca limbaj universal – Jazz si Poezie de la ora 15.30, în Sala 32 a Casei de Cultură a Studenţilor.

Mai mult, întreaga zi de 30 aprilie e încărcată de activităţi dedicate tuturor melomanilor şi studenţilor: workshop-uri de jazz, sesiuni de jazz poetry şi jazz românesc. Iubitorii de jazz pot găsi programul complet al manifestărilor de la finalul lunii aprilie pe site-ul: www.JazzDay.ro.

No Comments Yet

Comments are closed