Creative Coffee – Designul spațiilor inspiraționale

genovevaO cafea creativă, scurtă, concentrată și îndulcită cu câteva exemple de proiecte creative, prezentate de prietenii care cred în ele. Asta propun organizatorii întâlnirilor Creative Coffee, eveniment ajuns la a treia ediție. Întâlnirea va avea loc miercuri, 23 aprilie, de la ora 18:30, iar tema discuției este Designul spațiilor inspiraționale, subiect dezbătut de decoratorul clujean Genoveva Hossu.
„Pentru aceasta ediție am ales să abordăm design-ul spațiilor inspiraționale. Împreună cu invitații noștri vom dezbate modul în care spatiile pot fi sau deveni inspiraționale. Fie că subiectul este scena unui eveniment sau o expoziție de artă, spațiul poate și este de dorit să lase o amprentă asupra utilizatorilor ei. De aici vom înțelege și cum determină aceste forme interacțiunea dintre oameni sau interacțiunea dintre oameni și spațiu în sine”, arată organizatorii.

La întâlnire vor participa:
GENOVEVA HOSSU Decorator at Primera
MARIUS MOGA – Partner at Atelier MASS

Începând cu această ediție se intorduc și secțiunea Artwork Showcasing, unde invitat este Paul Cristian Cordos de la Art bending studio.
„Vino să ne împrietenim, spune-ne cum îți place să-ți bei cafeaua, ce proiecte creative personale ai pornit și ce mai ai pe hârtie. Poate aici chiar vei întâlni partenerul creativ cu care să faci și mai multe proiecte, și mai extraordinare”, mai spun organizatorii.
Accesul la întâlnire este de 25 ron, care asigura coffee break & drinks & snacks.
Membrii Cluj HUB au accesul gratuit, iar pentru studenti: primii 5 inscrisi au ACCES GRATUIT!
Înscriere se face aici.
Creative Coffee este un eveniment inițiat de Asociația Industrii Creative, datând din 2011, în Cluj fiind implementat de către Cluj HUB.