Cele mai noi tendințe din domeniul HR au fost discutate la HR Summit Cluj

Săptămâna trecută, pe 10 aprilie, peste 140 specialiști HR și manageri din peste 50 de companii din zona Transilvaniei s-au întâlnit la HR Summit Cluj Napoca pentru a afla care sunt noile tendințe și soluții aplicate în sfera resurselor umane alături de cei 18 vorbitori invitați.

hrsummit

Pe parcursul evenimentului au fost puse în discuție 15 teme precum beneficiile fiscale ale salariaților, programele de gamification în activitatea de resurse umane, retaining employees, managementul performanței, brandul de angajator, iar firmele prezente în zona expozițională s-au asigurat că vor prezenta participanților produsele și serviciile din portofoliul lor într-un mod cât mai interactiv.

La aceasta ediție, HR Managerii din companiile românești au avut ocazia să participe la HR Manager Sessions. Cei doi speakeri invitați și alti peste 35 de participanți au discutat timp de două ore despre managementul performanței și brandul de angajator.

hrsummit1

HR Summit este cea mai mare platformă de întâlnire dedicată industriei de HR&management din Romania, oferindu-le participanților un cadru propice pentru knowledge sharing și networking. Desfășurată în trei locații- Cluj Napoca, Timișoara și Iași, ExpoConferința de Resurse Umane- HR Summit caută să aducă un plus de valoare industriei HR locale și regionale.