Idei de styling pentru femeia secolului XXI

Luna femeii aduce în casele noastre zâmbete curate, cadouri, flori cu atâta dragoste, îmbrățișări și cuvinte frumoase. Eu m-am gândit să vă aduc un nou proiect, pentru voi, femeile puternice din ziua de azi, femeia secolului XXI, femeia antreprenor. Am căutat patru femei care activează în domenii diferite: arhitectură, imobiliare, medicină și deputy manager și le-am pus față în față cu un fotograf și cu câteva idei noi de styling.

Începem proiectul nostru cu Tecău Daniela-Maria – ea fiind și una dintre persoanele care au propus și susținut acest proiect ambițios.

IMG_4670Tecău Daniela Maria este CEO și fondator la ARHI-GEDA S.R.L. Arhitectura. “Îmi iubesc profesia de arhitect, o clădesc cu pasiune și devotament. Cred că arhitectura, ca orice alt business, necesită talent, abilități necesare, muncă și determinare. Consider că prin educația adecvată, arhitectura construiește aptitudini, consolidează cunoștințele și îmbunătățește personal. Femeia arhitect este femeia sensibilă la frumos, care caută frumosul în urbe, oameni, natură, vogă, experiențe și realizări. Conduita rezonează cu meseria practicată prin culoare, detalii curate, proporții, contraste și curaj.”

IMG_4628-2

Am ales împreună trei ținute, ambele feminine, dinamice, business în același timp: două ținute de zi pe care le puteți purta la întâlniri, conferințe și o ținută cocktail.

  1. Cămașa în print și fusta cu talie înaltă, conică. Cine a zis că pentru o asemenea combinație trebuie să mergem pe clasicul alb-negru? De ce să nu alegem ceva mai îndrăzneț, un print în partea de sus și fusta într-o culoare în partea de jos. Am adăugat o pată de culoare, în contrast, prin eșarfa roșu sângeriu la gât, iar în picioare o pereche de botine comode, negre.
  2. Pentru că ne-am dorit să fugim de clasicele ținute de business cu taioare scurte, scorțoase, am ales un palton într-un prin modern, adăugând o pată de culoare ținutei prin fusta midi în clopot, cu pliuri atât de la modă în acest sezon.
  3. Ținuta business cocktail. Aici ne-a fost ușor. Alegeți o rochie care să nu lase foarte multe la vedere și un sacou cu luciu metalic sau un material prețios. Rochia poate fi într-o culoare puternică: roșu aprins, fucsia sau frumoasa culoare a anului 2014 – violet (radian orchid).

[easyrotator]erc_74_1394347799[/easyrotator]

Regula general valabilă, indiferent de domeniu, este ca o ținută business să fie decentă. Printre piesele de care ar trebui să vă feriți la întâlnirile de afaceri sunt: colanții, pantalonii mulți de piele, bocancii cu ținte, cizmele de plastic pentru ploaie, bluzele transparente.

Mulțumim echipei Bulevard Studio pentru că a avut grijă ca frizura și make-up-ul să arate minunat, fotografului Emil Costruș care a susținut acest proiect și Răgaz pentru că ne-a primit, ca de fiecare dată, cu brațele deschise. Continuăm luna viitoare cu următoarea noastră tânără antreprenor.

O luna a femeii plină de iubire și răsfăț.

Ioana Chișiu
Ioana Chișiu

Workaholică, plină de viață, ambițioasă și luptătore, 4 caracteristici care mă descriu cel mai bine. Motto-ul după care mă ghidez în viață este ‘Orice ai fi (încearcă) să fii unul bun’ (Whatever you are, be a good one - Abraham Lincoln).