HR Summit revine în Cluj Napoca!

Cel mai așteptat și reprezentativ eveniment de Resurse Umane din Transilvania revine la Cluj Napoca pe data de 10 aprilie 2014!
HR Summit- Expo-Conferința de Resurse umane este cel mai important eveniment regional dedicat industriei de HR&Management din România, desfășurându-se anual în 3 locații (Cluj-Napoca, Iași și Timișoara), adunând în 2013 speacialiști și manageri din peste 150 de companii din țară.

1525615_732001890157405_78767715_n (1)
Anul acesta, la cea de-a doua ediție HR Summit Cluj, vor fi prezenți 15 speakeri, peste 120 de participanți și 10 expozanți din București, Cluj Napoca, Baia Mare, Satu Mare, Zalău, Bistrița, Oradea, Sibiu și Târgu Mureș. Se vor prezenta studii de caz în exclusivitate pentru Cluj Napoca, se vor dezbate cele mai actuale tendințe din industrie și se vor învăța cele mai utile procese de dezvoltarea personalului și organizației.
Printre speakerii prezenți la eveniment se numără:
Irina Arsene – care ne va vorbi despre Employment Background checking benefits. Irina este Director certificat de către Institute of Directors din Londra, deținătoarea unui MBA în Marketing și CEO Mindit – prima companie din România care realizează exclusiv servicii de verificare a trecutului angajaților.
Liliana Baz, HR Manager Europe TRW Automotive, ne va vorbi despre retaining talent (conservarea talentelor) având drept punct de pornire experienta sa de peste 15 ani în poziții cheie de HR în companii din România, dar și din străinătate.
Corina Neagu, Senior HR Specialist EBS România, ne ne va învăța cum putem construi un brand de angajator puternic în cadrul workshop-ului pe care îl va susține la această ediție.
HR Summit Cluj Napoca cuprinde și o zonă expozițională, deschisă publicului larg, în care furnizorii de servicii din domeniul resurselor umane își vor expune portofoliile de produse și oferte, facilitând  interacțiunea firmelor de recrutare, HR, traning&coaching cu managerii și specialiștii din domeniu.
Mai multe detalii despre programul și speakerii primei ediții HR Summit Cluj Napoca găsiți pe: http://cluj.hrsummit.ro/