Lansare de carte şi dezbatere publică: Which side are you on?

Vineri, 21 februarie, de la ora 19:00, tranzit .ro/Cluj, Editurile Tact şi Cartier invită clujenii la o lansare de carte şi o dezbatere publică pe tema „Which side are you on?”.

Evenimentul moderat de Florin Poenaru cuprinde lansarea cărţilor „Carte de muncă”, de Costi Rogozanu şi „Sînt un om de stînga”, semnată de Vasile Ernu.

După lansarea cărților, va avea loc o discuție moderată de membrii redacției online CriticAtac pe tema – De care parte ești?.

Evenimentul va avea loc pe Str. Brassai Sámuel, nr. 5, Cluj, în spațiul tranzit. ro/ Cluj.

lansare dezbatere

Costi Rogozanu s-a născut în 1977. A absolvit Liceul „Unirea” din Focșani, specializarea informatică. A urmat cursurile Facultății de Litere din cadrul Universității București. I-au aparut la Editura Polirom volumul de critică Agresiuni, digresiuni (2006) şi culegerea de proză scurtă Fuck the cool. Spune-mi o poveste (2007). A coordonat împreună cu Ciprian Şiulea, Vasile Ernu şi Ovidiu Ţichindeleanu antologia Iluzia anticomunismului, apărută la Editura Cartier.

Vasile Ernu este născut în URSS în 1971. Este absolvent al Facultăţii de Filosofie (Universitatea Al.I.Cuza, Iaşi, 1996) şi al masterului de Filosofie (Universitatea Babeş-Bolyai, Cluj, 1997). A fost redactor fondator al revistei Philosophy & Stuff şi redactor asociat al revistei Idea artă + societate. A debutat cu volumul Născut în URSS (Polirom 2006, 2007, 2010) care a fost tradus în mai multe limbi. În 2009 publică la Editura Polirom volumul Ultimii eretici ai Imperiului. Alături de Costi Rogozanu, Ciprian Şiulea şi Ovidiu Ţichindeleanu este coordonatorul volumului Iluzia anticomunismului, Editura Cartier 2008.