Anti-depressive living. Prozac vs “culoare”

Am descoperit în acestă pauză de muncă (citim finally!) un designer atipic, excepțional, gay controvesat, care și-a urmat visul și astfel și-a găsit linșitea. De aceea, am decis să împărtășesc cu voi, așa, ca pentru început de an, o parte din filozofia lui, care poate fi un ghidaj bun pentru 2014.

Cu o istorie de viață în care singurul lui scop a fost să-și urmeze visul, acela de a face din ceramică o platformă de exprimare atipică, de a aduce stilul, frumusețea și bucuria vieții în casele oamenilor, Jonathan Adler reușește să se exprime la limita esteticului de inestetic. Suna plastic, însă îți ridică semne de întrebare și cred că asta face din el o declarație care merită citită. Anti-Depressive Living sau cu alte cuvinte, Prozac versus “culoare”.

poza 1

 O parte dintre Regulile care ghidează un mod de viață inactiv și antidepresiv ar fi:

1. Când găzduiți o petrecere la voi acasă, serviți-vă întotdeauna pe voi primii. O să aduceți confortul în oamenii din jurul vostru și o să vă simțiti cel mai important om de pe Pământ.

poza 2

2. Găsiți oameni dragi cu care să împărtășiți momentele vieții. Învăța-ți-i pe cei care vă înconjoară să primească și să dăruiască fericire și faceți din ei oamenii cei mai drăguți, veseli și energici pe care-i cunoașteți.

poza 3

3. Decorează-ți casa în așa fel încât să exprime cine ești tu și ceea ce te face pe tine fericit, astfel încât, atunci când intre pe ușă să ai un zâmbet pe buze.

Mai multe detalii puteți afla pe genovevahossu.ro

Sursă foto: mediander.com, graphics8.nytimes.com, photos1.blogger.com

 

 

Genoveva Hossu
Genoveva Hossu

Genoveva Hossu este Owner Ingeno. Decoratorul este un artist al cărui talent este acela de a dezvălui personalitatea clienților săi.