Wish for you wish for me…

Tot ce ne aduce împreună sunt obiectele din jurul nostru: vestimentația, muzica, aerul de afară, Crăciunul. Nimic mai simplu. De la o simplă întâlnire cordială, doi bărbați devin deodată prieteni descoperind interese comune: un meci, echipe sportive și… femei. Întorcând placa, la doamne este la fel de simplu, temele comune sunt machiajul, coafura și mai ales vestimentația.

dresses dresses1

Acum, în pragul sărbătorilor, toate ne dorim ținute noi: rochie de Crăciun, outfit pentru revelion, trench pentru ziua de colind (chiar dacă nu se mai practică). Așa ia naștere wishlist-ul sărbătorilor, rugămintea pentru Moș Crăciun, care nu are vârstă, doar dorințe.

Ne supunem unui delir al shoppingului: pentru seara sfârșitului de an, pentru nenumăratele evenimente ale lunii decembrie, pentru serile petrecute în familie și să nu uităm de cadourile de rigoare.

bags shoes

accesorii

Recomandarea mea pentru Crăciun este să nu ne împodobim precum bradul, să lăsăm globurile la locul lor, pe brad și să ne desfătăm cu o ținută rafinată și feminină. Trend-markurile ne-au dat de știre că opulența este în floare dar cu o limită. Mai mult, broderiile sunt din nou un trend, fie ele chiar și pe nuanțe de roșu, negrul este la fel de accentuat ca în fiecare an, gold mark-ul este un must atât pe partea de vestimentație cât și pentru partea de accesorii, we can go all gold if we know how, high heels shoes – de preferat peste genunchi sunt de nelipsit, nuanțele pastelate nu sunt de uitat.

Feminitatea întruchipată constă în armonia pastelurilor și accentele metalice potrivite, dacă nu din cale afară de prețioase (wishlist scris pentru soțior).

elle-pastel-accessories-opener-street-style-mint-bag-xln-lgn

Pentru a ne răsfăța complet în luna decembrie recomandarea mea este să vă luați o prietenă alături, dacă nu un grup de prietene și să faceți un shopping affair pe care dragii noștri prieteni/soți nu vor fi geloși nici o secundă. În ziua destinată cumpărăturilor ei se vor delecta cu puțin timp liber doar pentru ei. Răsfățul nostru constă totodată în răsfățul lor și nu putem să ascundem faptul ca au și ei nevoie de liniște sufletească. Un bărbat nu este la fel de receptiv la emoțiile noastre legate de vestimentație cum este cea mai bună prietenă sau cel mai bun prieten gay.

Dolce-Gabbana-RTW-SS14-1002-12-1379856616-thumb

Deci să ne încărcăm cu buna dispoziție specifică sărbătorilor ce va să vie. Atitudinea este de nelipsit. Let’s do some shopping!! Dresses hang tight on the hangher. Here we come!

 elle-01-gold-jewelry-98HuqM-xln-lgn

Sursa foto: elle.com