Transform your wish list

grateful_1Pentru că se apropie Crăciunul cu pași repezi și sunt și eu prinsă în valul cumpărăturilor de sărbători, m-am gândit cât de important este să îmi fac un wish list cu oamenii speciali, cărora vreau să le fiu recunoscătoare. Bineînțeles ca totul începe cu familia mea, după care urmează oamenii cu care îmi împart timpul zi de zi la școală, prieteni îndepărtați și apropiați care se află întotdeauna în sufletul meu.
De ce acești oameni ar trebuie să existe pe lista mea? Pentru că, fără ei, viața mea ar fi lipsită de suflet și candoare. Toți acești oameni se adună în jurul nostru, la momente diferite, pentru că ne-au permis să intrăm în viața lor, să învățăm de la ei și să creștem împreună. Aș numi pentru prima dată acest wish list o listă de recunoștință, o listă pe care să o scriem cu sufletul, pentru că fiecare cuvânt reprezintă un om, o relație, o viață.

gratitude
Datorită acestor oameni, noi ajungem să fim ceea ce suntem, pentru ca nimeni în lumea aceasta nu poate să crească singur. Așa cum copacii formează o pădure și pădurile îmbracă munții, așa și acești oameni ne îmbracă cu căldura și prietenia lor. Și când vine vorba de Crăciun, lor le-aș dărui, pe lângă cuvinte de recunoștință, multă dragoste și cadouri care înseamnă ceva pentru mine. Mă bucur să cumpăr cadouri pentru oamenii dragi, pentru că atunci gândul meu se îndreaptă cu adevărat către ei. Cadourile pe care le fac cu mare plăcere și bucurie au întotdeauna în ele un simbol al iubirii precum inima. Îmi place să ofer cadouri care mă reprezintă. Dacă mi-aș dori să fiu cineva, mi-aș dori să fiu o zână care să poată scoate din buzunarul ei magic lucruri frumoase pentru oameni frumoși.
Gândul meu pentru această săptămână este: transformați-vă lista de dorințe într-o lista cu oameni pentru care sunteți recunoscători!

Sursă foto: sarahsspecialmoments.blogspot.com, subtext.com, awaken.com

Simona Baciu
Simona Baciu

Simona Baciu este un vizionar și un agent al schimbării. Ea consideră că fiecare dificultate poate deveni o oportunitate de a crește. La începutul anilor 90, fiind profesor de tehnologie la un liceu de stat, Simona s-a simtit foarte limitată de posibilitățile acordate de sistemului de învățământ românesc, astfel beneficiind de burse de studiu si cursuri in strainatate, a descoperit un model de educaţie nou, care a fascinat-o şi la care şi-a dorit sa aibă acces şi copiii români.