Un alt eu de care uit mereu

O zi bună, o zi nouă… Câteodată străbaţi munţii cu gândul, iar în alte daţi nu poţi mişca nicio muscă din loc. Fermecate sunt zilele cu dor de ducă, atunci când ţi-ai planificat zilele de relaxare şi norii parcă se îndepărtează. Nu-i mai vezi, nu le mai simţi negura şi dintr-o dată poposind într-un alt loc, necunosut, ai şi uitat de ei.

Pentru o săptămână te reinventezi… nu cunoşti pe nimeni şi nimeni nu te cunoaşte. Îţi schimbi înfăţişarea, îţi pui masca de vacanţă şi aştepţi să savurezi fiecare loc nou, fiecare om pare un personaj şi, de ce nu, tu însuţi devii un personaj: allt eu – acel eu care apare de două ori pe an, dar care îţi este cel mai bun prieten şi de care nu uiţi niciodată.

Am hotărât să fac un pact cu eul meu de vacanţă: Te-aş ruga să apari în fiecare săptămână în gândul meu pasager, să mă eliberez de munca zilnică şi să străbat jumătăţi de oră în altă lume.

Mi-am propus să mă delectez cu o plăcere infinită, un pic de shopping, fiting, mix & match-ing nu strică, să îmi fac outfit-uri de impact în ziua în care obosesc. Să mă pregătesc de cu seară pentru senzaţia zilei de mâine, să îmi caldesc de cu seară ce vreau să simt mâine şi ce culori o să îmi satisfacă dorinţele viitoare.

1inst

Pentru mâine am pus deoparte o rochie nouă. Am primit-o, este prea drăguţă: are un guler rotund alb pe o suprafaţă largă, plină de pliuri negre. O vom accesoriza cu o pereche de cizme din piele cu toc de 14, iar lungimea lor vor da gata orice trecător. Un cardigan frumos croşetat, cu o nuanţă pământie de toamnă va merge perfect cu gulerul soft.

elle2

Alegem o geacă din piele model sport şi un rucsac în spate, de la bărbaţi, să fim şic până la capăt. Outfitul este complet pentru mâine, senzaţia cu care voi paşi pe stradă este una everyday wear cu un hint sport şi un accent soft. Am decis să nu fiu neobservată. Să mă simt bine în pielea mea într-o zi oarecare, să o fac specială.

În curând voi medita iar la senzaţia zilei de mâine, la cum vreau să mă simt şi cărui element din garderoba mea o să mă dedic. Voi alege culoare, voi fi îndrăzneaţă, doar e joi, simţi că gustul de weekend e pe aproape. Voi alege o rochie roşie, perfect mulată, cu guler a la Audrey Hepburn şi un palton negru cloş, botine negre, leggings maţim fără sfârşit la baza den-ilor şi o geantă pe măsură maxi size for an S me.

Giovanna_Battaglia-Red_Leather_Coat_Valentino-Chanel_Fashion_Show_Fall_2013-Street_Style-Paris_F

Această ţinută îmi va oferi senzaţia de putere şi siguranţă. Vreau să am încredere în mine că voi desluşi mâine noi clienţi şi alte minţi cutremurate de aceleaşi fantasme ca şi ale mele: produse vestimentare, accesorii şi mai multe haine. elle-04-gucci-curved-leather-lace-up-ankle-boots-xln

Surse foto: www.instyle.com  www.elle.com  www.forum.purseblog.com

Veronica Frişan
Veronica Frişan

Dragul meu cititor, te aștept să îmi asculți vocea pe un alt ecran redactat cu negru, într-o altă cameră decât a mea. Prin cuvintele mele, vreau să-mi fac loc în casa ta… poate e un birou, poate e o casă, poate e o zi frumoasă în parc … sau poate e doar o altă pagină pe un telefon nou