Halloween Charity Ball, la International Ballroom

Vineri, 15 noiembrie, Fundaţia Transylvania College va organiza cea de-a 13-a ediţie a evenimentului anual de strângere de fonduri, Halloween Charity Ball. Ediţia din acest an va fi cu atât mai specială cu cât în 2013 sărbătoresc 20 de ani de activitate.

Astfel, de la ora 18:00, la noua sală de evenimente din campusul Transylvania College, International Ballroom, va avea loc eveimentul ce are ca scop susţinerea elevilor din programul de burse şi ajutor financiar “Frate de Carte”, program lansat de Fundaţia Transylvania College în anul 2000.

Afise Halloween Charity Ball 2013

De la lansarea programului, au beneficiat de burse şi ajutor financiar peste 50 de copii, care au primit astfel acces la cea mai bună educaţie. Sunt copii care provin din medii dezavantajate, unii dintre ei fiind chiar orfani. Cu toţii au un potenţial remarcabil, confirmat de multitudinea de premii şi distincţii pe care le-au obţinut la competiţii naţionale şi internaţionale, aducând mândrie şcolii şi celor care i-au susţinut.

Anul acesta, prin Programul de Burse vom susţine 38 de elevi ai Transylvania College, care beneficiază de burse totale sau parţiale de studiu ce acoperă costurile de şcolarizare, prânzul, manualele, uniforma, examenele şi, pentru unii copii din mediul rural, cazarea.

Intrarea la acest eveniment se va face doar pe bază de invitaţie sau pe baza unei contribuţii individuale pentru fondul de burse.