Speakerul Revistei Bulevard la TEDx Cluj

Banner TEDxCluj_Revista BulevardMi s-a propus să vorbesc la TEDx Cluj în 2010. Firește, am acceptat, cu un soi de îndoială în suflet legată de capacitatea mea de a transmite un mesaj care să conteze, știind deja ce înseamnă TED, știind că nu-s mulți oamenii care urcă pe scena aceea.
Acum, privind în urmă, sunt și mai puțin sigur că am reușit. Știu însă că din experiența aceea de 18 minute (15, de fapt, în cazul meu) am învățat destul de multe lucruri despre mine, am învățat că limitele pot fi împinse dacă ești dispus să faci efort în sensul acesta, am învățat că ambiția nu-i neapărat un lucru rău și mi-am propus ca data viitoare când voi vorbi pe o scenă TED, să fiu cu adevărat uimitor.
Anul acesta, experiența TEDx ne ajunge din urmă și, datorită parteneriatului cu ei, avem o nouă provocare: să desemnăm Speaker-ul Revistei Bulevard pentru ediția din 2 noiembrie (tedxcluj.com).
Pentru că noi și voi suntem în fiecare zi împreună pe Bulevard, lansăm provocarea:
Ajută-ne să desemnăm un speaker pentru TEDx Cluj: trimite-ne un nume de clujean (mai mult sau mai puțin faimos) care are o poveste de spus și pe care îți dorești să îl vezi pe scena TEDx Cluj, pe redactia@revistabulevard.ro, până în 25 octombrie. Spune-ne și de ce vrei să îl vezi, e important. Dacă persoana nominalizată de tine va fi desemnată ca vorbitor din partea Revistei Bulevard, vei primi o invitație dublă la eveniment, pentru a putea vedea pe viu discursul său.