Faceţi cunoştinţă cu echipa Libero Events!

Crina CiocianLibero Events este o agenție de evenimente, având în portofoliu manifestări în domenii ca: turism, home&deco, comerț online, medical și evenimente dedicate antreprenoriatului. În spatele fiecărui eveniment de succes se află echipa Libero Events. Ce îi motivează, aflați aici:

Crina Ciocian

Am început să lucrez încă din timpul liceului în vânzări. Astfel, mi-am dat seama că nu vreau să mă plafonez, îmi place să fiu înconjurată de oameni, să comunic, să descopăr lucruri noi, să pledez pentru ceva în care cred. Organizarea unui eveniment însumează research, vânzare, negociere, comunicare, stres, presiune, deadline-uri dar și prieteni noi, învățare, informare constantă, felicitări, aprecieri, iar acestea din urmă, puse în balanță cântăresc mai greu decât primele.

La Libero Events sunt implicată în mai multe proiecte pe partea de coordonare sau pe partea de vânzare. Perioada mea preferată este săptămâna dinaintea fiecărui eveniment când spunem: Atenție, Motor, Acțiune!

Ruxandra Zaharia – project manager HRSummit si MarkDay Ruxandra Zaharia

Sunt Ruxandra și astăzi împlinesc un an de Cluj!

Pasiunea pentru organizarea de evenimente m-a adus în Cluj acum un an și tot ea m-a ajutat să ajung în echipa Libero Events, unde am întâlnit oameni atât de frumoși cum rar mi-a fost dat să găsesc.

HR Summit este primul eveniment marca Libero Events care mi-a fost dat în coordonare și cel la care țin cel mai mult. HR Summit – ExpoConferința de Resurse Umane este cel mai important eveniment regional din România dedicat managerilor și specialiștilor de HR, desfășurându-se anual în doua orașe: Cluj și Iași.

După o primă ediție în Cluj, urmează în două săptămâni și prima ediție HR Summit în Iași, care îmi aduce emoții pentru că duc acasă, în Iași, proiectul meu de suflet.

Cel de-al doilea eveniment de care sunt responsabilă este Markday – Conferința de marketing și comunicare, care a avut prima ediție în primăvara acestui an. Markday oferă o perspectivă nouă asupra domeniului comunicării prin structură, invitați, temele abordate și mai ales prin echipa tânără și entuziastă care este implicată în organizare.

Dora AndresDora Andres – project manager ARThitecture

Frumusețea acestei meserii este aceea că te surprinde necontenit cu ceva nou. PR-ul nu te întreabă care ți-e pregătirea; tu l-ai ales, așa că trebuie să oferi tot ce ai mai bun, să excelezi. Pentru mine, provocarea a fost cu atât mai mare, cu cât am îmbrățișat un domeniu cu totul diferit față de ce făcusem anterior.

ARThitecture Conference & Expo este un eveniment bianual dedicat arhitecților și specialiștilor din domenii conexe arhitecturii. Este un proiect aflat la prima ediție pe care îl voi crește cu drag și care, cu singuranță, va ajunge în rândul celor mai reușite evenimente de profil.

alexandra catargiuAlexandra Catargiu – project manager DecoShow si BebeShow

Târgurile se desfășoară într-un weekend. Dar înainte de a aceste 3 zile, munca se traduce prin găsirea celor care produc, vând și furnizează obiecte pentru a fi expuse, în convingerea lor de a participa, în a găsi beneficii și a face oferte potrivite pentru dorințele fiecărui expozant. Și asta înseamnă multe mailuri și mai mult timp petrecut la telefon.

Târgul de Mobilă Decorațiuni și Accesorii Deco Show se adresează producătorilor și retailerilor de mobilă și accesorii și se desfășoară primăvara și toamna, în Cluj și în Iași.

Târgul pentru copii BebeShow, se desfășoară la Palas Iași și reunește timp de trei zile producători sau retaileri de produse/servicii adresate viitoarelor mămici sau “tinerilor părinți”.

Carmen CiocianCarmen Ciocian – project manager Touristica

După mai bine de cinci ani petrecuți în sălile Facultății de Geografie la specializarea Turism și Amenajare Turistică, organizarea unui târg de turism în cadrul companiei Libero Events s-a potrivit ca o manușă. Bineînteles că, facultatea m-a învățat prea puțină practică în sensul acesta, dar cu o motivație buna, fire organizată și alături de o echipă puternică, lucrurile au prins contur.

Târgul de Turism Touristica, este evenimentul meu de suflet din cele aproximativ zece evenimente

actuale organizate de Libero Events. Ajuns la cea de a 9-a ediție, este un eveniment la un nivel ridicat în comparație cu celelalte evenimente naționale din domeniu.

Cu două ediții pe an, Touristica strânge la un loc agenţii de turism, hoteluri, reprezentanţe turistice, companii de transport, publicaţii de profil, experţi în domeniu și le dă posibilitatea de a prezenta, promova şi a vinde cât mai multe vacanţe, într-un cadru adecvat.

_DSC6925Gloria Csiszer – project manager TeCOMM si The Woman

Organizarea conferințelor presupune mult scris și mult vorbit pe limba fiecărui om pe care îl vrem implicat în vreun anume fel. Inițial am început cu promovarea evenimentelor, uneori vorbind și aducând pe langă parteneri media și speakeri sau alți parteneri.

Cunoscând oameni din diverse context, a venit aproape natural să îi strâng la un loc pe cei ce pot da plus valoare unei conferințe cu o anumită tematică. Și acum fac exact ce-mi place – îi caut pe acei oameni care se diferențiază prin activitatea lor, mă gândesc ce rol ar putea avea, ajung la ei și îi conving să se implice.

Doar că mai este o strategie în spate, un program de pus cap la cap, găsit bilete de avion, pus informații pe site, făcut bannere, trimis la toată lumea ce îți cere. Adaptabilitate, anticipare și rezistența la stres sunt alte ingrediente absolut necesare.