Air Time în Piaţa Unirii

Air-Time-01
click pentru detalii

Mâine, în Piaţa Unirii, va vea loc evenimentul artistic audio Air Time. Manifestarea reprezintă o acţiune colectivă care se desfăşoară simultan în 10 oraşe europene, Clujul numărându-se printre ele.

AIR TIME este rezultatul colaborării dintre 13 artiști din toată Europa. Artistul local implicat în proiect este Flaviu Rogojan, invitat de artistul Ciprian Mureșan. Evenimentul a fost conceput în cadrul a trei ateliere din Berlin, Roma și Sofia.

Ținând cont de mișcările stradale recente (din Turcia, Brazilia sau Grecia), artiștii au reflectat asupra relației dintre noile moduri de a împărtăși informația și potențialele practici colaborative ce rezultă din acestea.

*

Această acțiune deschide Festivalul Transeuropa 2013 – eveniment artistic, cultural și politic desfășurat simultan în 13 orașe din Europa. Festivalul se dorește a fi un eveniment transnațional; este organizat de European Alternatives, organizație care promovează democrația, egalitatea și cultura, dincolo de statul-națiune. La Cluj, Festivalul Transeuropa va avea loc în perioada 16-20 octombrie.

No Comments Yet

Comments are closed