Meet the WOMAN, la Cluj

Organizaţia FEMEI în AFACERI ajunge la Cluj-Napoca astăzi, unde îşi va deschide o nouă sucursală.

Cu această ocazie, FEMEI în AFACERI își propune să promoveze mediul feminin de afaceri din România și să ofere sprijin pentru dezvoltarea la nivel național și internațional a antreprenoarelor, dar și a specialistelor care lucrează în companii. Proiectul Meet the WOMAN! dezvoltat și la nivel local, reprezintă evenimente de business networking care oferă teme de actualitate, contribuie la promovarea afacerilor, prezentând femei-lider care au obținut excelență în profesia lor.

Meet-the-WOMAN-Cluj
Camelia Șucu, persoană publică și antreprenor, actuală proprietară a retailerului de mobilă Class Living, deținătoarea unui portofoliu de afaceri variat în domenii precum design, lifestyle, nutriție, agricultură va fi speaker al acestui eveniment.

Accesul la evenimentul din 20 septembrie 2013, ora 19:00, de la Hotel Granata din Cluj- Napoca, se va face doar după confirmarea înscrierii, membrele Femei în Afaceri având prioritate și 15% discount din costul evenimentului. Costul participării este de 80 de lei. Înscrierile se fac la: cluj@femei-in-afaceri.ro, iar detalii suplimentare pot fi obținute la 0740 033 061, manager de reprezentanță: Alice Udrea.