Brandul thecraftlab la Maison et Objet

Vă recomandăm cele mai simpatice scaune pe care ne-a fost dat să le vedem de când răsfoim internetul. Asta pentru că au specific românesc şi sunt realizate de un designer român.

Brandul thecraftlab by Irina Neacşu lansează o nouă colecţie de scaune la Târgul de mobilier şi accesorii Maison&Objet, Paris (6 şi 10 septembrie).

Seasons Collection

O parte din acestea vor putea fi văzute şi la Sibiu în acest weekend, la Târgul Made in Ro.

Mr Him și Ms Her pleacă la Paris, alături de scaunele personaje din seria Seasons, cuplul tradițional Draga și Dragu și duo-ul Urban Fashion – Miss Due & Miss One. Faceți cunoștință cu ele în premieră pe noul site www.irinaneacsu.com, care devine platforma online dedicată brandului thecraftlab pe plan internațional.

“Noua colecție de scaune-personaje formulează o abordare esențializată a activității thecraftlab, abordare ce vizează în primul rând dialogul comercial cu galeriile și resellerii. thecraftlab by irina neacșu rămâne un brand al produselor unicat, însă prin această colecție oferă o direcție standardizată, favorabilă comenzilor și înțelegerii mai facile a produselor”, spune designerul Irina Neacșu.

Miss One & Miss Due (1)
Irina Neacșu este primul designer român invitat să expună la secțiunea Cote Deco a faimosului eveniment parizian Maison&Objet, care va avea loc între 6 și 10 septembrie 2013. Pentru că toamna se numără noutățile în design, Irina Neacșu va prezenta la Paris o colecție inedită, formată din scaune-personje, ce marchează o nouă direcție în creația brandului thecraftlab.Mr Him and Ms Her visual

“Din prima categorie, scaunele se pot atât achiziționa, cât și comanda personalizat, duplicatele fiind posibile cu mențiunea unicității designului. A doua categorie permite replicarea designului în serie și implică, firește, prețuri mai mici”, explică designerul Irina Neacșu, fondatoarea thecraftlab.

Melancholy 01 Melancholy 02 Nostalgia 01 Nostalgia 02