Alexandra Dăriescu concertează la Festivalul „George Enescu”

260455-pianista-dariescuPianista Alexandra Dăriescu, care la numai 27 de ani a evoluat la Royal Albert Hall, din Londra, este invitată să concerteze pe 27 septembrie pe scena Festivalului Internaţional „George Enescu”.

Potrivit Agrepres, solista va concerta alături de Orchestra Filarmonicii Regale din Londra, la Sala Palatului, de la ora 19,30, alături de Royal Philharmonic Orchestra, sub bagheta dirijorului Andrew Litton.

Considerată de BBC Music Magazin „o stea în devenire”, Alexandra Dăriescu a debutat la prestigioasa Carnegie Hall din New York, de atunci susţinând, în mod constant, concerte în Marea Britanie cu orchestre precum Royal Philharmonic Orchestra şi Royal Liverpool Philharmonic Orchestra, BBC Symphony Orchestra, BBC National Orchestra of Wales, şi colaborează cu unii dintre cei mai importanţi dirijori ai momentului.

CD-ul de debut al Alexandrei Dăriescu (Champs Hill Records, 2012) a primit o recenzie de patru stele în BBC Music Magazine şi a intrat şi în top 10 al celor mai bune CD-uri ale anului la Manchester Evening News.

Sursa ştire: agerpres.ro

Sursa foto: romanialibera.ro