Summer Well – muzică live în plină vară

Între 10 şi 11 august va avea loc festivalul Summer Well, care se va desfăşura pe Domeniul Ştirbei şi care surprinde printr-un line-up foarte atractiv.

Suede şi The XX sunt headlinerii celor două zile, dar festivalul pregătit „ca o vacanţă” îi aduce în ţara noastră şi pe The Vaccines, The Courteeners, Everything Everything, Spector, AlunaGeorge, Blood Red Shoes, Eugene McGuinnes şi The Family Rain.

summer well

The XX (10 august)

Albumul lor de debut, lansat în 2009, a fost inclus pe lista “Best of the year” a publicaţiilor Rolling Stone şi NME. În 2010 au primit premiul Mercury pentru cel mai bun album al anului, iar în 2013 au fost nominalizaţi la Brit Awards la categoria “Best British Group”. Cântecul lor cel mai nou, “Together”, apare pe coloana sonoră a filmului “The Great Gatsby”.

Suede (11 august)

Suede au început revoluţia brit-pop şi o retrezesc în 2013. Noul lor album, “Bloodsports”, a apărut anul acesta şi critica îl consideră unul dintre cele mai bune comeback-uri din istoria recentă a muzicii britanice.

Domeniul Ştirbei, locul unde va avea loc toată distracţia şi muzica bună, se alfă la Buftea, la 15 km de Bucureşti.

Domeniul este una dintre cele mai frumoase locaţii din jurul Bucureştiului; un parc amenajat pe mai mult de 25 de hectare de către familiile boiereşti care l-au locuit de-a lungul ultimelor două secole – Ştirbei şi Bibescu – care a fost modernizat şi dotat în anii recenţi de proprietarii săi, Bucharest Arena.

Preţul unui abonament este de 149 lei în intervalul 16 iunie – 9 august şi 169 lei în zilele festivalului (pe 10 şi 11 august abonamantele vor putea fi cumpărate doar de la intrarea în spaţiul festivalului).

Abonamentele pentru festival se găsesc în toate Orange shops şi online pe www.easytickets.ro, www.eventim.ro. Festivalul este prezentat de Orange.

Sursa foto: SummerWell