Ţinute PUNK la Gala Met 2013

Gala Met, sărbătorită an de an la Muzeul Metropolitan, este prilejul perfect pentru vedete să îşi afişeze ţinutele îndrăzneţe, să ducă moda la limită. Anul acesta acesta, tema balului a fost „Punk: Chaos to Couture”, extravanganţa fiind cuvântul de ordine.
*
Kate Beckinsale nu doar a purtat o ţinută rebelă, asimetrică, semnată Alberta Ferreti, ci şi-a găurit urechile pentru a întregi imaginea de rockeriţă glamouroasă.
kate beckinsale
Rochia Vintage Valentino cu muuultă piele la vedere a fost cât se poate de obraznică, perfect accesorizată cu un proaspăt blond decolorat.
"PUNK: Chaos To Couture" Costume Institute Gala
Miley Cyrus a fost încununarea punk-ului. Rochia nude cu plasă neagră Marc Jacobs i-a evidenţiat formele perfecte, în timp ce ţepii din părul scurt şi inelele masive au întregit look-ul.
miley cyrus
Iubita mult adoratului George Cloony, Stacy Keibler, a fost perfectă într-o rochie scurtă cu ţinte şi piele, marca Rachel Roy. Coafura răvăşită şi mânecile transparente au completat înfăţişarea de divă punk.
stacy keibler
Elementul de „wooow” nu-i putea aparţine decât style-icon-ului Sarah Jessica Parker. Rochia de bal decorată cu motive grafitti (Giles Deacon) a fost completată de o voluminoasă pălărie „punk couture”, marca Philip Treacy.
sjp
Madonna şi-a uitat pantalonii acasă. Sacoul/rochia în carouri, ştrampii rupţi, lănţişorul metalic şi pantofii roz au încununat-o drept regină a stilului sălbatic. Too much?!
madona
Kristen Stewart a fost dezamăgirea serii. Deşi atunci când nu este cazul optează pentru stilul punk, pentru Met Gala a ales o ţinută simplă, elegantă, fără a risca prea mult. Păcat.
kristen stewart
În singura situaţie în care Kanye West renunţă la teneşi, Kim Kardashian vine şi îşi pune draperiile pe ea. Motivele florale nu avantajează formele ei extrem de voluminoase din această perioadă!
"PUNK: Chaos To Couture" Costume Institute Gala
Heidi Klum a uitat să citească partea din invitaţie în care era specificată tema. Deşi a purtat o ţinută impecabilă, aceasta nu are nici cea mai mică urmă de punk. Too bad…
heidi klum

Surse foto: eonline.com, huffingtonpost.com, celebrity-gossip.net

Laura Opriş
Laura Opriş

Bine aţi venit în lumea mea! O lume a modei dusă la extreme (prea fashionable vs. I don’t care) şi a “uniformelor” de stradă. De la o vreme mi-a “crescut” de la sine un al “şaptelea simţ” (al şaselea, se subînţelege, sunt femeie), un simţ al observaţiei, un “ochio-miroso-gusto-auzo-tactilo-feminino++” în ceea ce priveşte ţinutele care îmi zgârie retina deja afectată de fotofobie (aşadar bling-bling-urile sunt un no go absolut!). Vă propun să facem haz de necaz(-ul altora) şi să aruncăm măcar o privire în oglindă înainte de a păşi din casă. Face minuni. Promit!

No Comments Yet

Comments are closed