Electric Castle caută voluntari

ElectricCastle_poster_68x98_bleed2mm_finalUnul dintre cele mai aşteptate festivaluri ale verii este în căutare de voluntari. Electric Castle, organizat între 21-23 la Castelul Bánffy din Bonţida, va aduce publicului iubitor de muzică electronică şi nu numai, 82 de trupe şi DJ, care vor concerta pe patru scene.

Cei care doresc să facă parte din echipa festivalului şi au peste 16 ani, se pot înscrie ca voluntari, până pe 7 iunie, completînd formularul de pe site-ul oficial al evenimentului: electriccastle.ro/voluntari.

În perioada 8-15 iunie vor avea loc interviurile, iar voluntarii selectați vor activa într-unul din următoarele departamente: Logistic (camping & parking), Amenajare, Locații (Bars, Playground, Sports Area, Gaming Area), Info Point (Acreditări/Lost & Found), Sales (Ticketing/Tokens), Guests sau PR & Press.

„Ne-am bucurat să vedem că interesul pentru festival este deosebit de ridicat, atât în rândul clujenilor, cât și din partea celor din alte județe sau chiar străini. Îi încurajăm să se înscrie ca voluntari pe toți cei care vor să devină membri ai echipei Electric Castle încă de la prima ediție, suntem convinși că va fi o experiență din care cu toții vom avea de învățat”, a declarat Gabriel Buzilă, coordonatorul voluntarilor, care estimează că peste 200 de voluntari se vor implica în organizare.

Programul celor trei zile și patru scene de concerte a fost finalizat și este disponibil pe site-ul evenimentului, unde găsiţi mai multe informaţii şi despre bilete şi campare.