Acasă eşti la tine în film?

Viaţa bate filmul şi este dovedit zi de zi. Trăim, ne luptăm, scriem şi rescriem scenarii. Întrebarea la care este necesar să răspundă fiecare dintre noi, cei cărora le pasă cum trăiesc, este:  Acasă eşti  la tine în film?

Dacă eşti, probabil ai beneficiat de cel mai bun proiect de design, de la concept şi până la implementare. Sper ca toţi să puteţi răspunde afirmativ la acestă întrebare, să vă regăsiţi în spaţiile în care trăiţi, să vă bucuraţi de fiecare moment şi de fiecare partener(ă) nou(ă)… pentru că interioarele actuale au început introducerea în zonele de accent ale proiectului de design, a personajelor celebre din filme.

Rezultatul este unul destul de interesant. Dacă eşti dispus să stai la masa de dining alături de James Dean sau în dormitorul matrimonial alături de Marilyn Monroe, atunci viaţa chiar bate filmul.

Nu judecăm şi nici nu intrăm în profunzimea ideii, fiecare îşi alege ce, de ce şi mai ales… cu cine.

[easyrotator]erc_27_1369308344[/easyrotator]

Ceea ce bate filmul într-adevăr este colecţia Garndezza de la Jab. Ultimele creaţii ale luxoasei case aduce mătasea într-o altă dimensiune, cu o abordare sofisticată a texturilor. Culorile alese: rosy-pink, petro/blue.rust/brown, cream/beige şi gray/anthrancite se potrivesc perfect interioarelor moderne.

Variaţiile monocrom şi caracteristica lor principală, diafanul vin perfect în completarea unui interior artistic în care fiecare îşi găseşte rolul ales.

[easyrotator]erc_59_1369308450[/easyrotator]

Câteva concluzii se impun. Desigur, rupte şi acestea din filme:

            – I’ll be back!

            – May the force be with you, my young Padawan!

            – I’ll make him an offer he can’t refuse.

            – Louis, this is the beginning of a beautiful friendship.

            – Nobody’s perfect.

           – Hasta la vista, baby!

Genoveva Hossu
Genoveva Hossu

Genoveva Hossu este Owner Ingeno. Decoratorul este un artist al cărui talent este acela de a dezvălui personalitatea clienților săi.