Boudoir – Designers Boutique

Dacă vrei să îți construiești propriul stil, departe de banalitatea vestimentară și „uniformă” existentă momentan în magazine, atunci soluţia este Boudoir – Designers Boutique din Polus Center Cluj. Aici găseşti ținute unicat, realizate de designeri clujeni și personalizate conform stilului tău. Prin intermediul hainelor unicat sau serie mică, create de designer și a consultantei specializate vei reuși să îţi evidenţiezi atuurile fizice și personalitatea.

Flowerbomb à la Alina Botea… O ţinută romantică pentru o seară perfectă în oraş pe terasele ce ne vor face cu ochii cât de curând. Coafura simplă şi atitudinea relaxată vor întoarce capetele tuturor.

ALINA BOTEA

Rochia cu imprimeu de şarpe, creaţia Ligiei Mocan mi-a atras atenţia atât prin textură cât şi prin îmbinarea liniilor. Culorile neutre îţi permit un strop de accesorizare proprie, pentru a-ţi defini stilul personal.

LIGIA MOCAN

Dantela nu ne părăseşte nici în colecţiile de primăvară-vară. Designerul Puskas Sarlota a reinterpretat “the little black lace dress” cu inserţii de piele şi volane. Ole!

PUSKAS SAROLTA- SASUEL

Pink… is the colour of passion – zice Aerosmith. Anul acesta e totul despre roz… Tulle şi dantelă roz, yummy, şi nu e vorba de bomboane fondante, ci de rochia semnată Laura Ion. Lovely.

LAURA ION

Cu o doză de eleganţă şi una mare de îndrăzneală am ales rochia nude, Diana Antohi pentru un eveniment de seară. Texturile diferite ale ţesăturilor se îmbină în cel mai fin mod pentru un look desăvârşit.

DIANA ANTOHI

De un rafinament fin este şi rochia verde mentă, creaţia Magdalenei Ion. Fluiditatea şi nuanţa blândă a ţesăturii îi dau un aer bland şi sofisticat în acelaşi timp datorită accesoriilor din partea superioară a rochiei.

Foto: Adrian Hădean

Model: Codruţa Goron

Laura Opriş
Laura Opriş

Bine aţi venit în lumea mea! O lume a modei dusă la extreme (prea fashionable vs. I don’t care) şi a “uniformelor” de stradă. De la o vreme mi-a “crescut” de la sine un al “şaptelea simţ” (al şaselea, se subînţelege, sunt femeie), un simţ al observaţiei, un “ochio-miroso-gusto-auzo-tactilo-feminino++” în ceea ce priveşte ţinutele care îmi zgârie retina deja afectată de fotofobie (aşadar bling-bling-urile sunt un no go absolut!). Vă propun să facem haz de necaz(-ul altora) şi să aruncăm măcar o privire în oglindă înainte de a păşi din casă. Face minuni. Promit!