Sofia Irimie. Gânduri de primăvară

Pentru că luna aceasta este dedicată fetelor şi florilor în Revista Bulevard, ne-am gândit să aflăm ce înseamnă acest început de primăvară pentru personalităţile feminine dragi nouă. Astăzi, Sofia Irimie, şef departament cercetare Farmec, ne transmite gândurile ei de primăvară.

Sofia-IrimiePrimele semne ale primăverii apar în zâmbetele celor dragi, parcă mai luminoase şi mai calde. Nu numai că soarele ne dezmiardă chipurile, dar parcă și oamenii sunt mai veseli, mai calzi, mai binevoitori. Primăvara este anotimpul reînnoirii, al revitalizării și al redescoperirii de sine. Pentru mine, fiecare primăvară este un motiv de bucurie și de optimism și un impuls de energie care aduce multă creativitate în laboratorul nostru de cercetare.

Primăvara începe cu luna martie, lună dedicată femeilor, în care acestea merită să fie răsfățate și apreciate. Tocmai de aceea  am folosit experiența de peste 124 ani în conceperea de produse destinate femeilor si am creat gama Farmec Natural, cea mai nouă gamă a noastră, cu gălbenele, argan și aloe vera, care să îngrijească cu delicatețe toate tipurile de ten. Este cadoul meu și al echipei Farmec pentru toate femeile care doresc să fie frumoase şi naturale.

Și dacă ar fi să vă fac o urare, vă doresc o primăvară cu Farmec și să nu uitați să găsiți motive pentru a zâmbi în fiecare zi!