Flori, fete şi rochii de primăvară

Odată cu venirea primăverii s-a dat startul evenimentelor mondene pentru anul 2013. Balurile, cocktailurile, botezurile şi chiar nunţile ne bat la uşă, prilej perfect pentru a ne etala cele mai sofisticate ţinute.

Dantela a avut un come-back uluitor anul trecut şi îşi menţine poziţia de top în preferinţele marilor case de modă. “ The little black dress” varianta din dantelă poate fi purtată asemeni costumului la bărbaţi, adică la o multitudine de evenimente: nuntă, botez, cocktail. Atenţie la calitatea dantelei şi forma rochiei însă (varianta mulată nu avantajează pe nimeni!)

[easyrotator]erc_0_1362473411[/easyrotator]
Rochia verde smarald – culoarea anului 2013 – ţesătura fluidă, lungimea midi şi detaliul elegant de la baza gâtului transformă haina într-una potrivită pentru un eveniment de seară, accesorizată însă doar cu atitudinea potrivită: La femme fatale.
[easyrotator]erc_40_1362473215[/easyrotator]
Dantelă ne propune şi Tabita Gliga, în varianta nude de această dată, alternând ţesăturile tari cu cele fluide. Modelul gogoşar inspirat din costumele purtate demult la curţile regale transformă corpul într-unul feminin, iar mânecile din voal îi dau un aer romantic.
[easyrotator]erc_79_1362472512[/easyrotator]
Pentru evenimentele mai somptuoase, care impun codul vestimentar „black tie”, trebuie să alegem de regulă rochii lungi (n.r. – rochia lungă trebuie (!) să atingă pământul chiar şi atunci când suntem pe tocuri).
Brunetelor le recomand culorile care să contrasteze cu părul. Rochia galbenă semnată Tabita Gliga m-a cucerit instant. Faldurile delicate şi simplitatea modelului în partea de jos mă poartă cu gândul la zeiţele greceşti… Cu o asemenea rochie nu puteţi da greş.
[easyrotator]erc_84_1362472772[/easyrotator]
De o uimitoare delicateţe este şi rochia neagră Cristallini. Forma rotundă a corsetului din paiete, brâul satinat menit să sublinieze talia şi catifeaua neagră preţioasă în partea de jos evidenţiază în cel mai delicat mod formele feminine.
[easyrotator]erc_87_1362473045[/easyrotator]

Nu uitaţi să “accesorizaţi” fiecare ţinută cu atitudine şi gesturi feminine.

Mulţumim Cathias Edeline & Fotini Store.

Laura Opriş
Laura Opriş

Bine aţi venit în lumea mea! O lume a modei dusă la extreme (prea fashionable vs. I don’t care) şi a “uniformelor” de stradă. De la o vreme mi-a “crescut” de la sine un al “şaptelea simţ” (al şaselea, se subînţelege, sunt femeie), un simţ al observaţiei, un “ochio-miroso-gusto-auzo-tactilo-feminino++” în ceea ce priveşte ţinutele care îmi zgârie retina deja afectată de fotofobie (aşadar bling-bling-urile sunt un no go absolut!). Vă propun să facem haz de necaz(-ul altora) şi să aruncăm măcar o privire în oglindă înainte de a păşi din casă. Face minuni. Promit!