Ţinute neinspirate, la Grammy`s

Nu puteam să ratăm dezbaterea ţinutelor de la un astfel de eveniment. Grammy-urile sunt renumite pentru outfit-urile duse la inimaginabile extreme pe care le abordează “divele” din muzica internaţională. Deşi anul acesta a existat obligaţia de a respecta un dress-code mai puţin provocator, nu mică mi-a fost uimirea când am văzut-o pe Kimbra “decorată” într-un nor de puf aurit ici colo, doar cât să acopere strictul necesar.

kimbra-435x580

O altă “apariţie”, de inspiraţie germană de această data, s-a vrut a fi Lisa D’Amato. Corsetul negru push up şi fusta în dungi de lungime nedefinită, par mai degrabă potrivite pentru Heidi, la 20 de ani.

Lisa-DAmato-435x580

Ashanti ne-a arătat muuult prea mult din formele ei rotunjoare. Decolteu adânc şi partea de jos TRANSPARENTĂ, plus imprimeu floral?!!

ashanti2-435x580

Ole Janelle! Ok, am înţeles… costumele de inspiraţie masculină sunt la modă… Dar costumul de matador şi pantalonii cu o mărime mai mici îşi au locul poate de Halloween, nu la Grammy’s .

Janelle-Monae-435x580

Rochia lucioasă din material “ecologic” a Pauley Perrette, asociată cu bretonul nedefinit şi părul prins în coada retro au fost cumplite. Un look mai plictisitor şi lipsit de gust decât acesta… mai rar!

Pauley-Perrette-435x580

Kaley Cuoco s-a oprit la Grammy’s în drum spre întâlnirea cu fetele în oraş, cred. Altfel nu-mi explic pantalonii de piele, tricoul alb şi sacoul de seară pe covorul roşu  de la Grammy’s.

kaley-cuoco-435x580

Ţinutele de mai sus nu sunt material de inspiraţie! Please!

Sursa foto: www.celebuzz.com

Laura Opriş
Laura Opriş

Bine aţi venit în lumea mea! O lume a modei dusă la extreme (prea fashionable vs. I don’t care) şi a “uniformelor” de stradă. De la o vreme mi-a “crescut” de la sine un al “şaptelea simţ” (al şaselea, se subînţelege, sunt femeie), un simţ al observaţiei, un “ochio-miroso-gusto-auzo-tactilo-feminino++” în ceea ce priveşte ţinutele care îmi zgârie retina deja afectată de fotofobie (aşadar bling-bling-urile sunt un no go absolut!). Vă propun să facem haz de necaz(-ul altora) şi să aruncăm măcar o privire în oglindă înainte de a păşi din casă. Face minuni. Promit!

No Comments Yet

Comments are closed