Ce-i mult, îi mult…

Celebrele petreceri de după Oscar-uri constituie un prilej în plus pentru vedetele de la Hollywood să-şi etaleze ţinutele pe trupurile fără cusur… Oare de ce se urâţesc singure?!

Alessandra Ambrosio ne-a provocat o îngrozitoare migrenă cu ţinuta pe care a purtat-o la petrecerea Vanity Fair. Plasa transparentă acoperită cu motive aurite nu-i face cinste deloc!

enhanced-buzz-26524-1361817925-4

Sora faimoasei Beyonce, Solange Knowels s-a coborât din cocotierul de fiţe şi a etalat o sclipitură galbenă Pucci, iar freza… probabil s-a apropiat prea mult de o sursă de curent… No no no!

Solange_V_25Feb13_PA_b_426x639

Rochia Valentino purtată de Miranda Kerr este frumoasă… însă pe corpul vedetei arată mai rău decât pe umeraş. Decolteul amplu dă impresia unui travestit gătit pentru o seară la agăţat.

MKerr_V_25Feb13_PA_b_426x639

Un exemplu de sâni expuşi în toată splendoarea lor ne-a oferit şi Heidi Klum. Se pare că vedetele au luat în serios părerile experţilor financiari şi au investit în aur, mai exact în rochii aurite. Uh, cumpăraţi-vă lingouri doamnelor!!!

enhanced-buzz-24730-1361818102-5

Something blue…? Până unde?! Rochia Zuhair Murad din dantelă ŞI paiete verticale ne-a dezamăgit total! De parcă nu era de ajuns tot talmeş-balmeş-ul rochiei, Lily Collins s-a mai împopoţonat şi cu inele albastre pe fiecare deget. WOW! Cred că iubeşti această culoare, dar STOP!

lcollins_VF_25Feb13_rex_b_426x639

O ţinută m-a cucerit însă definitiv şi irevocabil… este cea semnată Giambattista Valli, purtată de Diane Kruger! Îndrăzneaţă şi suavă, sexy şi romantică. Combinaţia perfectă!

DKruger_V_25Feb13_getty_b_426x639

Surse foto: buzzfeed.com, vogue.co.uk

Laura Opriş
Laura Opriş

Bine aţi venit în lumea mea! O lume a modei dusă la extreme (prea fashionable vs. I don’t care) şi a “uniformelor” de stradă. De la o vreme mi-a “crescut” de la sine un al “şaptelea simţ” (al şaselea, se subînţelege, sunt femeie), un simţ al observaţiei, un “ochio-miroso-gusto-auzo-tactilo-feminino++” în ceea ce priveşte ţinutele care îmi zgârie retina deja afectată de fotofobie (aşadar bling-bling-urile sunt un no go absolut!). Vă propun să facem haz de necaz(-ul altora) şi să aruncăm măcar o privire în oglindă înainte de a păşi din casă. Face minuni. Promit!

No Comments Yet

Comments are closed