Premiul Oscar pentru cea mai frumoasă rochie merge la…

Cea de-a 85-a decernare a premiilor Oscar ne-a încântat cu rochii diafane, ţinute impecabile… dar şi muuultă opulenţă!

Ne-au plăcut:

Jessica Chastain care a strălucit într-o superbă rochie Armani Privé de culoarea bronzului. Coafura retro şi rujul roşu au întregit imaginea unui adevărat star de cinema.

 jchastain_v_24feb13_getty_b_426x639

Amy Adams în Oscar de la Renta… O rochie de poveste, purtată cu o naturaleţe de invidiat! Rochia “mille feuilles” îi avantajează de minune corpul perfect. Aş fi preferat însă o altă culoare.

 aadams_v_24feb13_getty_b_426x639

Pe naturaleţe a mizat şi Jennifer Aniston, într-o superbă ţinută Valentino. Roşul Valentino conţine întotdeauna un strop de magie, iar coafura simplă a transformat-o pe actriţă într-o prinţesă modernă.

 janiston_v_24feb13_getty_b_426x639

Frumuseţea răpitoare a celebrei actriţe Charlize Theron a fost evidenţiată într-un mod fabulous de rochia albă Christian Dior Couture. Un exemplu de rafinament, chiar şi cu părul tuns periuţă!

 ctheron_v_24feb13_getty_b_426x639

Oscarurile 2013 au transformat în realitate  visul  lui Jennifer Lawrence. Silueta starului este evidenţiată în cel mai elegant mod, iar colierul fin de diamante atârnat pe spate este doza perfectă de strălucire.

 jlawrence_v_24feb13_getty_b_426x639

Au comis infracţiuni:

Kristen Stewart care a intrat atât de bine în pielea personajului pe care îl joacă în celebrul film Twilight, încat nu mai reuşeşte să iasă de acolo! Părul veşnic zburlit şi nearanjat şi rochia de dantelă în dungi verticale, accesorizată cu volane de tull la spate, sunt un dezastru!

 kstewart_v_24feb13_getty_b_426x639

Helen Hunt a purtat H&M! Şi s-a văzut de la o poştă! Rochia albastru închis, prospăt scoasă din maşina de spălat, dintr-un material ieftin şi cu o măsura prea mare în talie, la care s-a adăugat machiajul şters şi plicticos i-au atras 5 puncte penalizare! Păcat de bijuteriile în valoare de 700,000 $!!!

 hhunt_v_24feb13_getty_b_426x639

Catherine Zeta Jones – pe cât de frumoasă, pe atât de… lucioasă!!! Ne place şi nouă Zuhair Murad, dar rochia muuult prea încărcată de motive aurii nu e potrivită pentru un star de talia soţIei lui Michael Douglas.

 czjones_v_24feb13_getty_b_426x639

Pentru un look metalic a optat şi Nicole Kidman, şi tot fără success. Ce o fi cu paietele astea de nu mai dispar odată din ochi? De ce ţi-ai dori să-l porţi pe Gustav Klimt pe tine, când poţi foarte bine să-i admiri operele la muzeul Albertina din Viena?!

 nkidman_v_24feb13_getty_b_426x639

Helena Bonham Carter!!! O rochie din colecţia “eu sunt vrăjitoarea cea rea, dar mi-am uitat mătura acasă”? Coafura, atitudinea şi ochelarii de soare i-au pus în lumină toooate defectele!

hbcarter_v_24feb13_getty_b_426x639

Sursa foto: Vogue.co.uk

Laura Opriş
Laura Opriş

Bine aţi venit în lumea mea! O lume a modei dusă la extreme (prea fashionable vs. I don’t care) şi a “uniformelor” de stradă. De la o vreme mi-a “crescut” de la sine un al “şaptelea simţ” (al şaselea, se subînţelege, sunt femeie), un simţ al observaţiei, un “ochio-miroso-gusto-auzo-tactilo-feminino++” în ceea ce priveşte ţinutele care îmi zgârie retina deja afectată de fotofobie (aşadar bling-bling-urile sunt un no go absolut!). Vă propun să facem haz de necaz(-ul altora) şi să aruncăm măcar o privire în oglindă înainte de a păşi din casă. Face minuni. Promit!

No Comments Yet

Comments are closed