Michelle Obama – surpriza de la Oscaruri

article-2284057-18434592000005DC-968_634x424Apariţia primei doamne a Americii a constituit surpriza ceremoniei de anul acesta a premiilor Oscar. În direct de la Casa Albă, Michelle Obama a anunțat câștigătorul celei mai importante categorii, titlul pentru cel mai bun film, obţinut de „Argo”.

Ea a purtat o rochie argintie, fără mâneci, creaţie a designerului Naeem Khan, şi a prezentat premiul având în spate câţiva tineri ofiţeri, îmbrăcaţi în ţinute speciale, de ceremonie.

Aceste filme ne-au învățat că dragostea întrece orice aşteptare„, a spus Obama, conform Huffington Post. „Ele ne-au reamintit că putem depăși orice obstacol, dacă săpăm suficient de adânc și luptăm suficient de tare pentru a găsi curajul în noi înșine. Prin intermediul cinematografiei, copiii noştri învaţă să-şi lase imaginația să zboare, să viseze un pic mai mult și să se străduiască în fiecare zi pentru a-şi atinge visele.”, a mai adăugat Michelle Obama.

De altfel, însuşi preşedintele american, Barack Obama, a fost nedezlipit de micul ecran duminică seară, el mărturisind pe Twitter că urmăreşte cu bucurie marea gală a Premiilor Oscar.

Surse: nymag.com, Huffington Post, dailymail.co.uk

Sursă foto: nymag.com

No Comments Yet

Comments are closed