Ori la bal, ori la….?

Ne-am dezmeticit în sfârşit din feeria de aseară, am pus mâna pe poze, le-am luat şi le-am tocat. Nu pozele, ci ţinutele.

Dacă nu noi, atunci cine?

Doamnelor şi domnilor, câştigătorii la categoria „Aşa nu!”:

poza 1

Oh, Dear GOD! O ţinută angelico-demonică cu muuult prea multă piele la vedere, mai ales pentru vârsta dvs. doamnă… Zgarda de la gât şi feţele de căţei aplicate pe rochie mi-au dat coşmaruri azi noapte! TIP: Să ne purtăm vârsta cu eleganţă!

poza2

Dacă unele doamne au exagerat cu ţinute muuult prea “interesante”, altele au venit la bal… de la birou. Geanta de stradă nu are ce căuta la bal!!! Vă amintiţi poveştile despre balurile din romanele ruseşti… cât se pregăteau doamnele, cum se “găteau”, câtă atenţie se acordă ţinutei?! Luaţi exemplu!

poza3

Ȋmi place muuult blana doamnă. Ȋnsă “gentilica” înflorată, din material textil, e din filmul “Ȋmi beau cafeaua vara pe terasă”.

 poza 4

WROOONG! Adidaşi, jeanşi, jachetă de piele şi şapcă?! Şapcă? Really? La bal?! Oare la ce v-aţi gândit domnule? La Balul vânătorilor de vise spulberate?!

poza 5

Hahaha! Ce ne mai amuzăm. Floricică floricea şi-n ureche şi în piept, v-asortez cu pălăriuţa mea şi vă spun: eu sunt o stea!

 poza 6

Din ciclul… m-am plictisit de draperii, şi mi-am făcut rochie de bal din ele, singură, şi n-am mai avut timp să merg şi la coafor.

poza 7

Wild thing! You make my heart… STOP! Imprimeul şi calitatea ţesăturii dau impresia unei rochii iefine, iar cu haina de piele, m-ai lăsat mască! Aaaaa….

Să ne înţelegem, ţinuta pentru un bal este black tie! Pentru cine nu cunoaşte, google it şi respectaţi-ne dreptul la un mediu vizual plăcut (de frumos nu mai zic!).

Foto: Liana Haitonic, Tiberiu Matei

Laura Opriş
Laura Opriş

Bine aţi venit în lumea mea! O lume a modei dusă la extreme (prea fashionable vs. I don’t care) şi a “uniformelor” de stradă. De la o vreme mi-a “crescut” de la sine un al “şaptelea simţ” (al şaselea, se subînţelege, sunt femeie), un simţ al observaţiei, un “ochio-miroso-gusto-auzo-tactilo-feminino++” în ceea ce priveşte ţinutele care îmi zgârie retina deja afectată de fotofobie (aşadar bling-bling-urile sunt un no go absolut!). Vă propun să facem haz de necaz(-ul altora) şi să aruncăm măcar o privire în oglindă înainte de a păşi din casă. Face minuni. Promit!

No Comments Yet

Comments are closed