Ţinute “necâştigătoare” la BRIT Awards 2013

Dezastru vestimentar sau ţinute spectaculoase? Voi ce ziceţi?

De la Alexa Chung mă aşteptam la mai mult, dar… două beţe… şi cam atât! Pantaloni scurţi mult prea largi şi kitten heels la picioarele tale: NU Alexa!

Alexa+Chung

Un joc de-a v-aţi ascunselea? Sincer, îl preferam în copilărie… După machiaj şi frizură se pare că şi Melanie Sykes… Rochia e din alt film, acela al “I wanna be a teen again!”

Melanie+Sykes

Atunci când moda începe să ne dicteze… devine plictisitor. OK. Multe case de modă celebre promovează dantela… dar sutienul la vedere este prea mult! Nici croiala nu e cea mai potrivită Emma Willis.

Emma+Willis

Preeya Kalidas … WOW! Aproape că m-ai lăsat fără cuvinte! Rochia de piele decoltată, scurtă, cu juponul la vedere şi coada împletito-despletită infinită fac parte din decorul filmelor XXX. Not funny!

Preeya+Kalidas

Ȋncă o coadă împletită… de data aceasta asezonată cu… nimic. O ţinută fadă, de purtat sâmbăta la cafea cu fetele, nu la ceremonia de decernare a unor premii! Lana del Rey, păcat.

Lana+Del+Rey

Satin, satin, satin… o rochie de domnişoară de onoare menită să nu eclipseze mireasa. Pentru aşa o rochie a optat Rita Ora. Rujul roşu aprins şi sprâncenele negre au întregit imaginea de AŞA NU!

Rita+Ora

Ashley Roberts era în drum spre plajă (costum de baie întreg, coc în vârful capului)… când şi-a amintit că trebuie să ajungă la un eveniment. Şi-a agăţat pareo-ul pe post de fustă, et voilà. Noroc că “fusta”e suficient de lungă pentru a ascunde că poartă pantofi la fel cu ai Preeyei…

Ashley+Roberts

Galbenul nu a fost niciodată una din culorile mele preferate, însă acestă ţinută le întrece pe toate… preaaa puţin, din toate… sau preaaa mult la vedere?! Rochia extrem de scurtă şi pantofii dominatrix nu-ţi fac cinste. ZĂU!

Jourdan+Dunn

A.M.E. … lipseşte “N”-ul! Tuturor ne place aurul… însă nu în cantităţi industriale, nu purtat pe rochie, şi, mai ales, nu sub forma de feţe răutăcioase care ne privesc de pe abdomen. Nu, nu, nu!

A.M.E

Un “wanna be” trendy mismatch a încercat şi Jaime Winstone… Ce i-a ieşit… se vede cu ochiul liber: un amalgam de culori, texturi şi stiluri, pentru a ne da coşmaruri!

Jaime+Winstone

Last but not least… Boy George… câtă iscusinţă îţi trebuie să-ţi asortezi culoarea fardului de pleoape cu sacoul?! M-au dezamăgit pantalonii prea lungi, pantofii prăfuiţi şi… însoţitoarea!

+Boy+George

Sursa foto: mirror.co.uk

Laura Opriş
Laura Opriş

Bine aţi venit în lumea mea! O lume a modei dusă la extreme (prea fashionable vs. I don’t care) şi a “uniformelor” de stradă. De la o vreme mi-a “crescut” de la sine un al “şaptelea simţ” (al şaselea, se subînţelege, sunt femeie), un simţ al observaţiei, un “ochio-miroso-gusto-auzo-tactilo-feminino++” în ceea ce priveşte ţinutele care îmi zgârie retina deja afectată de fotofobie (aşadar bling-bling-urile sunt un no go absolut!). Vă propun să facem haz de necaz(-ul altora) şi să aruncăm măcar o privire în oglindă înainte de a păşi din casă. Face minuni. Promit!

No Comments Yet

Comments are closed